Camp NaNoWriMo

Camp NaNoWriMo

tumblr_inline_mj7qb7lyJY1qz4rgp
Bron

Camp NaNoWriMo en NaNoWriMo: De verschillen
Al een paar dagen is het bezig: Camp NaNoWriMo. De originele versie is in november, maar sinds 2011 is er ook een zomerversie waarbij er virtueel gekampeerd wordt. De grote verschillen tussen Camp en de gewone NaNoWriMo: Tijdens Camp mag je ook minder dan 50.000 woorden (50 k) schrijven, het is twee keer en er doen minder mensen mee.

Zwart als Inkt en Oui, Oui, Paris
Ik doe zoals elk jaar ook weer mee met de zomerversie. Alleen anders dan andere jaren begin ik niet aan een nieuw verhaal, maar schrijf ik verder aan Oui, Oui, Paris en Zwart als Inkt. Op dit moment ben ik vooral met de onderste bezig (al zit ik een beetje vast). Heel misschien zal ik ook nog aan Memorya schrijven, maar die kans acht ik erg klein. Ik denk dat het nu beter is om van dat verhaal even afstand te nemen.

Mijn doel is 30.000 woorden, dus per verhaal 15.000. Mensen die me al langer kennen, weten dat ik vaak een van de mensen ben die het meestal niet bij 50.000 houd, maar veel meer. Alleen dit keer wil ik graag wat meer kwaliteit schrijven, mede omdat ik het op Wattpad zet. Ik heb geen zin om het verhaal compleet te herschrijven voor het online gaat.

Hoe gaat het?
Als ik heel eerlijk ben: Het schrijven gaat behoorlijk traag. Het voelt een beetje als trekken aan een dood paard en ik heb de flow helaas nog niet gevonden. Ik hoop dat die flow met de NS reist en gewoon wat vertraagd is. Ik zit nu op een goede 5000 woorden en dat is op zich best netjes, maar ik ben niet zo tevreden eigenlijk. Er zal ongetwijfeld nog een update komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: