De doelen voor 2015

De doelen voor 2015

Reading Challenge 2014 en 2015
Ik deed vorig jaar dus mee aan de reading challenge en over mijn eerste doel (50 boeken) zat ik al vrij gauw. Toen ik ook de 100 boeken bereikte, ging ik voor mijn derde doel: 150 boeken. Helaas haalde ik dat net niet, want ik bleef steken op 145. Ik ben echter niet teleurgesteld, want 145 boeken is ook een hoop!

Ik begin dit jaar weer op een voor mij redelijk laag doel: 75 boeken. Ik heb geen zin in stress, omdat ik achterloop op mijn challenge, dus ik kan hem altijd verhogen. Ik heb liever een laag doel, want anders krijg ik last van stress. Maar ik ben er redelijk zeker van dat 75 boeken dit jaar wel moet lukken en natuurlijk hoop ik dat het dit jaar wel het dubbele zal zijn. Nu maar hopen dat ik nergens een leesdip oploop zoals in 2014.

Schrijven

Mijn overzicht van het schrijven 2014

In 2012 begon ik voor het eerst aan een zogenoemd WriYe: Writing Year. Ik had geen zin meer om weer een writersblock te krijgen en ik stelde mezelf een doel. Ik meen dat het iets van 250.000 woorden was (ik heb het bestandje niet meer). Ik schreef toen eigenlijk vanaf augustus tot en met december, dus het was meer een Writing Half Year. Maar het zorgde er wel voor dat ik de lijn in 2013 voortzette en een miljoen woorden haalde. In 2014 deed ik het rustiger aan, maar ik haalde alsnog ruim mijn doel ^-^. En misschien nog wel beter dan veel woorden schrijven: Ik maakte maar liefst 3 verhalen af in het laatste kwartaal.

Voor 2015 houd ik hetzelfde doel aan als in 2014 en ik hoop dit jaar ook 3 verhalen af te maken: Zwart als bloed, Steal My Girl (SMG) en My American Apparel Underwear (MAAU) ^-^ Daarnaast zou Memorya 2 en Oui, Oui, Paris afmaken ook gaaf zijn, maar dat zie ik niet gebeuren. De drie bovenste hebben in elk geval prioriteit, omdat ze op Wattpad staan of moeten komen. Als de personages mee gaan werken… Zucht. 😉

Ik hoop in elk geval op een jaar vol met letters!

4 gedachten over “De doelen voor 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: