Deze week #3

Deze week #3

Dinsdag
Dinsdag is meestal een saaie opstartdag, omdat het de eerste dag is van mijn werkweek en ik doe nooit zoveel. ’s Ochtends verwerk ik wat commentaar van proeflezers en lees ik antwoorden na. Ik zet op een rijtje wat er nog in moet bij het verhaal.

 ’s Avonds begin ik aan It Only Happens in the Movies, het nieuwste boek van Holly Bourne waar ik best benieuwd naar ben.
Lezen in de trein met een kopje koffie erbij
Woensdag
Ook vandaag moet ik werken, lees ik een stuk van mijn verhaal door (waar ik alsnog 20 fouten vind). Ik koop de eerste spullen voor de boekenswap waar ik aan meedoe en bestel wat dingen online.
Volgens verschillende groepen heeft Action nu ook bullet journals en daar wil ik eens naar kijken, dus ik bezoek de Action. Helaas kan ik ze hier niet vinden (donderdag alsnog wel), maar neem wel papier en printerinkt mee.
Donderdag
Eigenlijk kan ik me niet echt meer herinneren wat ik op donderdag deed behalve werken. Schrijven, denk ik?
Voorlopig kan ik vooruit met bullet journals
Vrijdag
Voor vandaag staat er een hoop op het programma, dus het is maar goed dat ik vrij ben. ’Ik sta al voor 9 uur op het station, klaar om naar Eindhoven te gaan, maar helaas kan ik niet voor 9 uur inchecken, want dan kost het me 40% meer. Ik wacht wel even ;-). Ik probeer de ‘met je eigen beker krijg je meer koffie bij Starbucks’ truc uit met mijn nieuwe meeneembeker en inderdaad 😀 En het is nog beter voor het milieu ook.
Buiten de deur schrijven bij Usine
Eerst heb ik een schrijfbijeenkomst waar ik om half 4 wegga om samen met Marielle en twee anderen wat te eten, nog voor mijn verjaardag. En natuurlijk horen daar cadeautjes bij 😀 Ik krijg 2 boekenbonnen, Steadfast van Sarina Bowen en nog een MUS bullet journal. Nu hoef ik voorlopig geen bullet journals meer te kopen, haha. Ik heb er inmiddels 8 op voorraad, oeps.
Echte Leesbeesttaartjes
’s avonds is de Leesbeesten leesclub en we blijken twee jaar te bestaan en dat wordt gevierd … met taartjes met het logo. Supercute en ze zijn nog lekker ook. We lezen dit keer Iskari en het boek krijgt allemaal cijfers tussen de 7 en de 9.
Voor volgende keer gaan we Nimmernacht bespreken, een heel dik boek. Het is het boek dat ik op de stapel legde, dus mijn fout, haha.
Zelf appjes in een fake whatsapp maken is best grappig. Lijkt net echt, toch?
Zaterdag
Het is de laatste dag van de werkweek en ik ben er aan toe, ook al heb ik gisteren vrij gehad. Ik vond het zwaar deze week, pff. Als ik thuiskom van mijn werk, ben ik ook vooral moe en plof ik op de bank om de rest van de avond niet veel meer te doen.
’s Avonds  kijk ik Wie is de Mol en baal ik van de afvaller. Ik vond hem juist zo leuk. Nah! Het was trouwens ook een van mijn verdachten. Zelf had ik Stine of zo liever zien gaan, maar goed. die ging niet.
Nimmernacht lezen!
Ik lees vandaag It Only Happens in the Movies van Holly Bourne uit (een titel die ik maar lijk te kunnen onthouden) en luister It’s Not Like It’s a Secret af. Ik begin in Nimmernacht, een nogal dik boek waarvan ik nieuwsgierig wordt, maar nog niet goed weet wat ik ermee moet.
 
Ook bestel ik vandaag 2 boeken: The Cruel Prince van Holly Black en Vicious van V.E. Schwab. Door de boekenbonnen en verjaardagskorting, hoef ik uiteindelijk nog maar 2.50 te betalen. Goede deal dus. 
Ik heb een app gevonden om nep whatsappgesprekken te maken. Ideaal voor mijn verhaal! Een tijdje terug heb ik het helemaal in elkaar zitten photoshoppen, maar dan is dit toch een stuk makkelijker en stiekem is ’t ook gewoon grappig.
Zondag
Zondag is mijn vaste ‘ik doe niets’ dag, dus ik maak een deel van februari in mijn bullet journal, maak een foto met bookish tea van Tea Tales, lees een stukje van mijn verhaal en lees een stuk in Nimmernacht. Heb nog steeds geen idee wat ik daarvan moet vinden trouwens. Ook blog ik wat en plan wat recensies en andere blogs in.
Maandag
Vandaag is eigenlijk een herhaling van zondag, al moet ik vandaag ook op de bel letten omdat ik een pakje verwacht.
Gelezen deze week
Ik las eigenlijk helemaal niet veel voor mijn doen, namelijk maar 2 boeken. Nou ja, ik las It Only Happens in the Movies en luisterde It’s Not Like It’s a Secret af.
Blogs deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge