Gele snorren en een onthoofde kat

Gele snorren en een onthoofde kat

Ik schreef al eerder dat ik één van mijn verhalen die op Wattpad staat (en hier) af heb laten drukken bij Lulu en eergisteren en gisteren lagen er pakketjes in de brievenbus. Jeej! De boeken waren er een ruime week eerder dan verwacht, dus dat is heel mooi. Nog mooier is dat ik nu één van de twee mee kan nemen naar de Kick-Off van NaNoWriMo.

De cover vind ik heel goed gelukt. De kleuren zijn mooi fel en kloppen wel goed met de kleuren van mijn computer. Het geel is zelfs nog iets feller dan op mijn computer. De eerste versie van de cover mislukte trouwens wel, omdat ik geen rekening had gehouden met een centimeter afstand en daarbij ‘onthoofdde’ Lulu een kat.

Hier zie je goed het verschil. Links is de mislukte versie, rechts de goede versie. De kleuren zijn trouwens wel gelijk, maar de rechterfoto is gewoon wat donker.

Zoek de tweede kat…

Snorretjes…

Het is wel jammer dat er in deze versie een plotfout staat en met het lettertype (good old Times New Roman) ben ik ook niet heel erg tevreden. De volgende keer probeer ik Garamond. Want ja, ik ga het boek nog een keer laten drukken.

Waarom nog een keer hetzelfde boek? Ik hoor die vraag rondzoemen in de ruimte. Simpel: Deel 2 wil ik ook af laten drukken, dus waarom deel 1 dan ook niet nog een keer in de goede versie? En misschien een deel 3 als dat er gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge