Geluk met een PUC

Geluk met een PUC

Ik ben in sommige dingen echt een autist. Ik kan rustig vier keer dezelfde film kijken…Nou ja, als ‘ie goed is, anders niet. Ik ben dan ook erg blij dat ik een PUC (Pathe Unlimited Card) heb aangeschaft.

Ik twijfelde er al een tijd over of ik het moest doen en nadat ik vorig jaar vier keer naar dezelfde film geweest was, besloot ik om het eens te proberen. Bij ING kun je voor rentepunten regelmatig eentje kopen voor 40 euro + 4000 rentepunten of zoiets. De kaart is normaal 19 euro per maand (de normale versie, niet de Gold), dus dat scheelt nogal.

Eigenlijk verwachtte ik dat ik nauwelijks zou gaan, dat ik maar weinig films zou gaan kijken. Niets was minder waar, want ik bleek naar de bioscoop gaan heerlijk te vinden. Ook naar films die ik nooit zou kijken als ik niet zo’n kaart had. En ik vind alleen gaan ook echt heerlijk. De mensen om me heen willen zelden naar de films waar ik wel heen wil, dus dan ga ik maar alleen. En nee, ik ben niet zielig en alleen gaan is ook niet raar ;-). Genoeg mensen doen het.

Inmiddels kijk ik eigenlijk elke maand minimaal twee films, al keek ik in juni een absoluut record aan films: Ik ging maar liefst 8 keer naar de bioscoop. Heel gemakkelijk als je op vijf minuten fietsafstand van de bioscoop logeert natuurlijk.De films die ik deze maand keek: Edge of Tomorrow, Maleficent (deze keek ik twee keer), Bad Neighbours, The Other Woman, The Fault in Our Stars.

In september komen er ook maar liefst vijf films uit die ik wil zien:
A most wanted man
Ik zag deze film in een voorfilmpje en eigenlijk zag de film er best tof uit. De film draait nu in de bioscoop
Chef
Deze schijnt best leuk te zijn en daar ben ik dus ook benieuwd naar. Ook deze film draait al.
If i stay
Ik las het boek van If i stay (Als ik blijf) en ik kreeg een beetje tranen in mijn ogen bij de trailer, dus ik ben echt benieuwd naar deze film. Het boek vond ik ook best goed en het schijnt dat dit een goede boekverfilming is. Hij draait vanaf 18 september in Nederland.
Pijnstillers
Ook Pijnstillers is een boekverfilming naar het gelijknamige boek van Carry Slee. De trailer zag er in elk geval goed uit. Deze draait vanaf vijfentwintig september
The Maze Runner
The Maze Runner is wederom een boekverfilming, maar ik moet bekennen: Ik heb het boek nog niet gelezen. Ik werd vooral nieuwsgierig, omdat Dylan O’Brien erin zit en ik vind hem goed in Teen Wolf als Stiles Stilinski Ook deze komt vijfentwintig september uit.

Ik denk dat het filmseizoen weer begonnen is. Fijn, want dan kan ik eindelijk weer echt goed gebruik maken van mijn Pathe-card.
Misschien moet ik ook eens een keer de nacho’s met dip proberen, ze schijnen lekker te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: