Muziek: Pinkpop!

Muziek: Pinkpop!

Pinkpop. Waarschijnlijk ben je er geweest of heb je er over gehoord van bijvoorbeeld vrienden of ouders.

Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival in Landgraaf, dat sinds 1970 normaal gesproken in het weekeinde van Pinksteren plaatsvindt. Tot en met 2015 vond het viermaal in een ander weekeinde plaats.[1] Ook in 2016 zal het festival bij uitzondering niet tijdens Pinksteren plaatsvinden.

Bron: Wikipedia

Vorig jaar ging ik voor het eerst een dag. Al jaren wilde ik (ook naar Lowlands), maar wilde nooit iemand met me mee naar Pinkpop/Lowlands helaas. En ik doe veel dingen alleen, zelfs naar concerten gaan. Maar een festival vind ik net even te heftig. Maar dit jaar, dit jaar ga ik samen met Mariëlle het hele weekend, want vorig jaar was het zo ontzettend gaaf. Vooral Muse was toen zo AWESOME. Zo awesome dat dat even in hoofdletters moest.

Een heel weekend
Een heel weekend naar Landgraaf! Op het moment dat deze blog online komt, zijn we daar hopelijk ook al en hebben we een mooi plekje. En hopelijk ook mooi weer, al weet ik wel dat dit jaar de poncho sowieso mee gaat, wat het weerbericht ook zegt.

Ik ben vooral erg benieuwd naar Bastille, Bring me The Horizon, All Time Low en Nothing but Thiefs. Maar er zijn wel meer bands die me best oké lijken. Ach, wat voor muziek er ook is, het is sowieso gezellig. Dat moet gewoon en als ik dat vind, is het ook zo.

Ik negeer je niet, ik spaar batterij
Het kan dus best dat ik een paar dagen niet online ben op social media en geen mails beantwoordt, maar dat doe ik uiteraard weer als ik thuis ben. Ik moet natuurlijk niet al mijn batterij opmaken, ook al gaan er vier powerbanks mee. Want ja, je weet het nooit en een reserve van een reserve van een reserve is altijd handig natuurlijk. O, en inbreken heeft geen zin, er zijn mensen thuis.

Niet dat ik verwacht dat jullie dat doen, want jullie zijn allemaal vredelievende boekennerds. Maar toch: er lezen misschien wel meer mensen mee. Dus nee, er valt niets te halen 😉

Het gebruikte logo en de foto van de line-up zijn niet van mij, maar van Pinkpop.

Eén gedachte over “Muziek: Pinkpop!

  1. Pinkpop is geweldig en voor mij nog geen 20 minuten met de auto. Ik ben heel wat jaartjes gegaan, soms ook gewoon op de berg gaan zitten als ik geen geld had. Dit jaar gaan we helemaal niet, vanwege de tuinverbouwing. Heel jammer, want ik ben al zo’n 20 jaar fan van Skunk Anansie. Ik hoop dat je heel veel plezier hebt!
    Tamara TS onlangs geplaatst…Hidradenitis Suppurativa Awareness Week #HSMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: