Spam je blog

Spam je blog

Ik weet het, een van de meest gemakkelijke artikelen op een blog is toch wel een ‘spam je blog’ artikel. In elk geval: dat vind ik.

Maar ik heb net mijn Bloglovin’ weer eens opgeruimd (ik zou echt vaker blogs moeten lezen) en ik ben nu op zoek naar leuke blogs om te volgen, dus spammen maar ^-^

En mocht je mij op bloglovin willen volgen, dan kan dat natuurlijk ook:
Bloglovin

En psst: hebben jullie gezien dat mijn site een beetje een nieuwe layout heeft? Een nieuw logo en een nieuwe achtergrond. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar ik moet nog even nadenken over hoe ik dat op ga lossen.

13 gedachten over “Spam je blog

  1. Ik zag je link op Facebook, wat een leuke weblog 😀 *voegt toe aan RSS*

    Op wordpress heb ik een weblog met foto’s, over reizen en met recepten en kleding maken en allerlei dingen: https://selenejapan.wordpress.com

    Mijn boekrecensies plaats ik op http://moonplanet.dreamwidth.org/ (misschien beter te volgen via Twitter, @moonfullofbooks ). Momenteel ben ik bezig in een heel dik boek, dus komen er niet zoveel recensies online 😛 Ik ga wel kijken of ik de komende tijd nog een paar dunnere boeken tussendoor kan lezen, maar mijn WordPress is dus mijn actievere blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: