Tip: DIY Galaxy-print van Sea Lemon

Tip: DIY Galaxy-print van Sea Lemon

Toevallig kwam ik op Pinterest een linkje tegen naar de DIY galaxy print van Sea Lemon. Ik vind dat soort prints altijd ontzettend gaaf en het is dus makkelijker dan het eruitziet. In elk geval: dat vond ik.

Het filmpje vind je ook hier. Sowieso is het best een leuk kanaal met handige DIY-filmpjes. Voor een kluns als ik zijn dat soort filmpjes ideaal.

Ik deed 2 pogingen:


Bij de eerste poging gebruikte ik een A-4 dummy en acryl- en waterverf door elkaar, maar dat is dus geen aanrader. Alleen acrylverf werkt beter en bovendien trekt daar je boekje niet krom van, van waterverf helaas dus wel. Op de foto zie je de voor- en achterkant van de dummy.

 

En dit zijn de voor- en achterkant (of achter- en voorkant) van notitieboekje 2. Dit is een A5-formaat en hier heb ik alleen acrylverf gebruikt. Ik moet zeggen dat dat een stuk beter werkte. Inmiddels heb ik nog wat meer sterren toegevoegd dan er op de foto’s staan. De foto’s komen niet helemaal overeen met hoe het er in het echt uitziet, vergeef me. Ik heb een donkere zolderkamer.

Daarnaast heb ik niet echt penselen gebruikt, maar vooral mijn vingers, omdat ik dat fijner vond werken. Een soort vingerverven voor gevorderden dus.

Eén gedachte over “Tip: DIY Galaxy-print van Sea Lemon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: