TTT: Top 10 Populaire auteurs van wie ik nog niks heb gelezen

TTT: Top 10 Populaire auteurs van wie ik nog niks heb gelezen

Elke donderdag is er bij de lady library een Top Ten Thursday en ook deze week is er weer eentje. Ik doe eigenlijk al best een tijdje mee en ik probeer ze altijd allemaal te doen, maar dat lukt niet altijd. Deze week is het echter wel weer gelukt.

1. Kiera Cass
Over deze schrijfster heeft heel blogland het op het moment en ik? Ik heb nog nooit iets van haar gelezen.
2. James Dashner
Ik moet echt The Maze Runner voor september lezen, omdat dan de verfilming uitkomt. Met Dylan O’Brien, jeej! Ik vind hem Stiles in Teen Wolf zo goed spelen :-).
3. Michelle Hodkin
Deel 2 van de Mara Dyer-trilogie heb ik in de kast staan, klaar om gelezen te worden. Ik zie deze serie/schrijfster regelmatig voorbij komen op Tumblr.
4. Ransom Riggs
Ik geloof dat Ransom ook best populair is? Ik ken hem eigenlijk dankzij zijn vrouw Tahereh Mafi die de Shatter me trilogie geschreven heeft.
5. John Boyne
Ik heb nog nooit iets van deze schrijver gelezen. Ik heb al jaren het plan om zijn boeken te lezen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van.
6. Becca Fitzpatrick
De Hush, Hushserie heb ik al regelmatig op blogs voorbij zien komen en ik heb deel 1 op het Boekenfestijn gekocht, maar ik heb nog nooit iets van deze schrijfster gelezen.
7. Patrick Ness
Eigenlijk idem dito voor Patrick Ness. Ik hoor heel veel goeds over deze man en vooral over de Chaos-serie. Ik heb ermee in mijn handen gestaan op het Boekenfestijn, maar toch weer teruggelegd.
8. David Baldacci
Ik heb een boek op mijn Nog te lezen plank staan van David Baldacci en wil dat graag uitlezen.
9. Meg Cabot
10. Arthur Japin

Deze TTT was redelijk gemakkelijk om te doen, moet ik zeggen. Ik moest alleen bij sommigen wel even nadenken en ik heb geprobeerd om alleen auteurs te kiezen waar ik nog eens een boek van wil lezen.

6 gedachten over “TTT: Top 10 Populaire auteurs van wie ik nog niks heb gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge