Vragen van Flow #16

Vragen van Flow #16

Vragen van Flow

In welke winkel kom je graag?
Dit is een eitje! In een boekwinkel natuurlijk. Ik hou ervan om tussen de kasten te snuffelen en te kijken of boeken me aanspreken. Maar ook tekenwinkels vind ik dus geweldig. Maar de boekwinkel gaat wel voor.

Wat is je droom?
Ik heb geen idee eigenlijk. Tien jaar geleden zou ik gezegd hebben: ik wil ooit nog een boek (of een hele boekenkast) vol schrijven en uitgeven, maar ik weet niet goed of ik dit nog wil. Misschien wel, misschien ook niet.

Vroeger wilde ik ook altijd een boekhandel en dat lijkt me nog steeds tof, maar ik weet inmiddels ook niet meer of ik dat nog wil. Al lijkt het me wel erg gaaf om een boekwinkel te hebben met in het midden een tafel van sloophout waar bijvoorbeeld ook freelancers aan kunnen werken of schrijven die inspiratie nodig hebben. Maar ze kunnen ook gewoon schrijven in het koffietentje die ook in de boekwinkel zit.

Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Hm, ik denk dat het een leeg gevoel is, een soort tunnel waar geen eind aan lijkt te komen. Alsof de wereld alleen maar somber en zwart is, meer niet.

Wat is jouw guilty pleasure?
Hm, slechte muziek luisteren is niet echt onbekend, maar ik vind dat die hier wel past. Foute muziek luisteren, bij voorkeur tijdens het stofzuigen en erg luid. Dan gaat het stofzuigen ook meteen een stuk sneller.

Ben je verslaafd aan je telefoon?
Ja, ik denk het wel. Ik heb heel vaak een telefoon in mijn hand en ik pak hem eigenlijk veel te vaak op. Ik ga ook echt terug als ik hem niet bij me heb. Is dat geen teken van verslaving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge