Vragen van Flow #15

Vragen van Flow #15

Vragen van Flow

Dit keer weer een nieuwe Vragen van Flow. Sommige vragen vond ik ook behoorlijk lastig dit keer. Zo heb ik één van de vragen al een paar keer over geslagen, maar ik kan hem natuurlijk niet blijven negeren.

Met wie kun je het best opschieten?
Eigenlijk zou ik het antwoord niet zo goed weten hier. Met wie kan ik waar het beste opschieten? Online? In het echte leven van mijn vrienden?

Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Mijn gezicht is oké. Op goede dagen zou ik het een 7 geven. Op slechte dagen een 3 of een 4. Maar meestal is het een stabiele 6.

Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Sowieso alle vakanties toen ik kind was en ik zes weken zomervakantie had. Dat voelde altijd eindeloos, maar ergens was het ook wel leuk om es weken vrij te hebben. Alleen dat vond ik toen niet.

Was je goed op school?
Ik was gemiddeld. Ik ben echt een kind van de zesjescultuur. Als ik een zes had, vond ik het prima. Als ik mijn best harder had gedaan, had ik wel beter kunnen zijn. Maar ik wilde het niet.

Koop je vaak bloemen?
Nee, nooit eigenlijk. Ik zou het soms wel leuk vinden, maar ik vergeet het en bovendien heb ik een kat die het leuk vindt om bloemen te onthoofden. Vooral tulpen zijn vaak het slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge