Vragen van Flow #19

Vragen van Flow #19

Vragen van Flow

Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Nee, ik vier mijn verjaardag niet. Niet uit een religieuze overtuiging, maar gewoon omdat ik verjaardagen niet leuk vind. Ik vind het vreselijk, dus waarom zou ik het dan gaan vieren?

Ben je een goede slaper?
Een goede slaper: Ja.
Een goede inslaper: Nee.
Ik lig soms best wel een uur te draaien voor ik in slaap val en soms wel langer. Als de seizoenen wisselen, kan het soms uren duren en dat is behoorlijk irritant.

Wat is jouw humor?
Droge humor, denk ik. In elk geval geen overdreven Amerikaanse humor, maar meer van die dingen die onbedoeld uit je mond floepen en die eigenlijk helemaal niet grappig zijn.

Zeg je vaker ja of nee?
Ik denk vaker nee, want ik ben van nature geen ja-knikker. Vaak vind ik het ook lastig om ja te zeggen, in elk geval wel meteen. Ik ben vaak een beetje sceptisch en denk dan: En als ik ja zeg? Wat gebeurt er dan?

Heb je ooit de wet overtreden?
Hier kan ik honderd procent een antwoord op geven: ja, dat heb ik. Geen grote dingen, maar ja, ik heb het wel gedaan. Ik heb ook meer dan eens door rood gefietst en dat mag natuurlijk officieel al niet.

En dit was alweer de negentiende Flow vragenlijst. Het gaat hard. Ondertussen moet ik nog steeds zo’n 200 vragen overtypen uit mijn boekje. Dat schiet niet echt op dus. Misschien binnenkort maar weer eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: