Vragen van Flow #3

Vragen van Flow #3

Deel 3 in de serie Vragen van Flow. Nummer twee vind je hier voor het geval je die nog niet gelezen had. Ook deze keer heb ik weer vijf vragen gekozen.

Hoe close ben je met je familie?
Totaal niet. Ik heb een familie die elkaar ziet op begrafenissen en crematies, verder niet echt. En dat zijn nu ook niet de meest blije gebeurtenissen natuurlijk. Vroeger toen mijn oma nog leefde, zag ik mijn familie wel af en toe daar. Maar na die tijd is het een beetje uit elkaar gegroeid.

Ben je tevreden met je handschrift?
Op zich wel. Ik vind mijn handschrift redelijk nu, al heeft dat wel even geduurd voor ik dat vond. Op de lagere school kreeg ik altijd een onvoldoende, omdat ze vonden dat ik niet mooi schreef. Ik heb meer dan eens dingen opnieuw moeten doen, omdat het te lelijk geschreven was. Waarschijnlijk had dat te maken met dat ik niet zonder strepen en krassen kan schrijven. Dat is wel zo, mijn gedachten gaan sneller dan mijn hoofd en dan schrijf ik dingen verkeerd. Gevolg: een kras.

Wat drink je het meest op een dag?
Thee. Ik ben een echte theeleut. Op twee komt water, dat vind ik vooral lekker als het erg warm is.

Wat zou je doen met een miljoen?
Sowieso een mooi huis kopen waar veel ruimte is voor boekenkasten en een mooi schrijfplekje. Ik wil sowieso drie slaapkamers dan: Slaapkamer, werkkamer en een rommelkamer. Verder als het even kan, staat dat huis in het centrum van Utrecht (vooruit: of Amersfoort). Verder wil ik implantaten voor in mijn gebit, mijn rijbewijs en een Porsche Carrera of een oldtimer Jaguar. Ik denk dat die miljoen redelijk snel op is, haha. Maar het huis is een goede investering.
Verder zou ik er geen extreem gekke dingen mee doen.

Hoe heette je favoriete knuffel?
Bengeltje. Het is een witte kat met zwarte oren en zwarte staart. Ik heb deze knuffel trouwens nog steeds ergens. Ik kocht haar ooit van mijn eerste zakgeld en ik weet zelfs de prijs nog: 25 gulden. Destijds gigantisch veel voor mij.

En dat was nummer drie alweer! Het gaat toch best hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: