Vragen van Flow #4

Vragen van Flow #4

En alweer een nieuwe Vragen van Flow. De derde is hier te vinden. Ook nu beantwoord ik de vragen ook weer kriskras door elkaar. Ook deze keer beantwoord ik weer vijf vragen.

Wat is je favoriete uitdrukking?
‘Koop een taart en vier het.’
Ik vind het een heerlijke sarcastische uitdrukking en dat kan ik soms wel waarderen, ik hou soms wel van een beetje sarcasme.

Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?
Het meest recente vind ik het oprecht jammer dat ik de kaartenverkoop van de nieuwste concerten van Kensington gemist hebt, daar had ik graag heen gewild. En verder: al die jaren Pinkpop waarin ik wel wilde, maar niet alleen ging.

Heb je een missie in het leven?
Eigenlijk hoop ik dat iedereen gaat lezen en net zo van boeken en verhalen geniet zoals ik (en mijn mede fangirls en -boys natuurlijk). Ik wil dat lezen hip is, dat je je niet hoeft te schamen dat je leest en wat je leest. Ook al ben je zeventig en lees je YA, dat is heerlijk toch?
Ik schaamde me er vroeger weleens voor en dat is zonde, want lezen is leuk. En hip. En sexy.

Van welk geluid hou je?
Regen op het dak. Heerlijk. Ik luister weleens op A soft murmur naar het geluid van de regen.

Welke kleur overheerst in je kledingkast?
Zoals Jace Herondale in The Mortal Instruments al zei: ‘Looking better in black than the widows of our enemies since 1234.’
Zwart dus.

En dat waren de vragen weer. Het gaat best goed, maar ik heb er nog zoveel te gaan, dus voorlopig zijn jullie nog niet van mijn antwoorden af. Ik gok dat ik minstens nog een jaar bezig ben. Of net zolang tot ik zin heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: