Vragen van Flow #5

Vragen van Flow #5

En alweer een nieuwe Vragen van Flow. De vorige is hier te vinden. Ook nu beantwoord ik de vragen ook weer kriskras door elkaar. Ook deze keer geef ik weer vijf keer antwoord op vragen. Soms diepzinnig, soms nutteloze vragen.

Kun je een week zonder internet?
Nee, echt niet. Ik zou veel teveel missen. Als het echt zou moeten wel waarschijnlijk, maar ik zou er niet heel blij van worden. 90% van mijn leven speelt zich online af, dus dat zou ik niet leuk vinden. En bovendien: hoe moet dat dan met mijn blog? Oké, de blogs staan wel ruim ingepland, maar wat als ik dingen moet updaten?

Kun je goed autorijden?
Ik heb het nog nooit gedaan, maar als ik autorij zoals ik fiets, dan is het antwoord een dikke, vette nee! Met uitroepteken.

Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Als je me wil chanteren met foto’s van boeken of katten: ga je gang.

Mediteer je graag?
Nee, ik heb het geprobeerd, maar ik denk dat ik het niet kan. Misschien als ik heel moe ben, maar dan val ik er misschien ook wel van in slaap.

Met welke beroemdheid zou je een dag door willen brengen?
Hm, lastige dit. Maar als ik dan moet kiezen: Luke Hemmings of Jamie Campbell Bower. Ik vind dit allebei leuke bekendheden, al lijken ze me allebei wel extreem druk. Volgens mij ben je kapot als je een dagje opgetrokken hebt met één van deze twee.
Bovendien lijkt het me grappig om te zien hoe het publiek op je reageert als je gitarist/zanger (Luke) bent in een beroemde band die vooral veel tienermeisjes leuk vinden.

Volgende week een nieuwe Vragen van Flow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: