Vragen van Flow #6

Vragen van Flow #6

En alweer een nieuwe Vragen van Flow. Ook nu beantwoord ik de vragen ook weer kriskras door elkaar. Ook deze keer geef ik weer vijf keer antwoord op vragen. Soms diepzinnig, soms nutteloze vragen.

Vragen van Flow

Wat koop je van je laatste tien euro?
Mijn eerste gedachte: een boek. Maar als ik anders geen eten heb, dan gaat het eten voor.

Sta je graag in de spotlights?
Nee, absoluut niet. Ik sta liever achter de camera dan ervoor en ik vind dingen als een verjaardag vieren om deze reden dan ook verschrikkelijk. Iedereen komt voor jou, dus je moet wel zorgen dat niemand teleurgesteld wordt. Brr. Daarom probeer ik ook altijd om ervoor te zorgen dat ik of niet op de foto sta of achter de camera sta. Al lukt het meestal niet, want ik eindig vaak alsnog op de foto.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen?
Vaak genoeg. Vrienden die me teleurgesteld hebben bijvoorbeeld en me hebben laten vallen. Dat zorgt er wel voor dat ik over de jaren toch wel minder vertrouwen gekregen heb in mensen, maar daar doe je niets aan.

Welk woord zeg je te vaak?
Heb je even? Hoor, weet je, ofzo. Er zijn best veel woorden die ik regelmatig en te vaak gebruik, zelfs in verhalen. En als ik een paar dagen met Brabanders omgegaan ben, is alles ook nog eens kei.

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?
Lekker rustig wakker worden in mijn bed met een boek en eventueel een kopje thee, terwijl het buiten ijskoud is. Daarna sta ik op mijn gemak op en zet ik de computer aan, klaar om een stukje te gaan schrijven, lezen of een serie te kijken. Net waar ik zin in heb op dat moment. ‘s avonds eet ik dan iets van pasta en ik rommel door tot ik moe ben om naar bed te gaan.

En dit was nummer zes alweer van de vragen van Flow. Op naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: