Week in woorden 5

Week in woorden 5

Dinsdag
Vandaag moeten Glass Sword en De verborgen universiteit deel 3 komen en vol verwachting wacht ik op de mail dat de boeken verstuurd zijn. Maar die komen niet, mijn mailbox blijft akelig leeg. Ook van andere mensen die Glass Sword besteld hebben, hoor ik slechte verhalen. Ik besluit mijn bestelling te annuleren en het ergens anders te bestellen.

Woensdag
Vandaag staan ineens twee pakketbezorgers voor mijn neus. De ene met twee keer De verborgen universiteit 3 (zucht, de annulering is niet goed gegaan) en een Glass Sword, de andere met de nieuwste van Astrid Harrewijn en met Enkeltje Ierland waar ik supernieuwsgierig naar ben.
Gelukkig ben ik net thuis.
Verder doe ik niet zoveel bijzonders. Ik lees wat, ik schrijf een beetje, ik blog een beetje.

Donderdag
Donderdag vind ik een heel leuk mailtje in de digitale brievenbus (volgende week meer hierover) en beland ik in een Skype-gesprek samen met Mariëlle, een jongen uit Singapore en een Australiër. Een gesprek dat superleuk blijkt te zijn.

Vrijdag en zaterdag
Deze dagen zijn niet boeiend. Ik ga naar mijn werk en verder hang ik wat rond. Ik ben wel blij dat ik deze week geen ziekenhuis gezien heb. Dat circus begint dinsdag en dan drie weken lang.

Zondag
Vandaag is de dag van de boekpresentatie van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld. Zo, dat is een hele mond vol. Ik ben vooral erg benieuwd naar de paneldiscussie over diversiteit in boeken en naar het Skypegesprek met de schrijfster Becky.
Daarvoor reis ik naar Arnhem en onderweg in de trein begin ik in Daan & Nadia, een boek waar ik heel benieuwd naar ben.
Het is een hele toffe middag vol met leuke mensen en ik ontmoet eindelijk Edriënne eens met wie ik regelmatig contact heb via Twitter.
In mijn verslag staat alles een stuk uitgebreider dan in deze post.

In de trein terug schrijf ik zelfs een stukje vanuit één van mijn diverse hoofdpersonages (een biseksueel meisje). Thuis schrijf ik mijn verslag van de boekpresentatie uit.

Buttons op mijn vikinghat.

Maandag
Ik moet al weken naar de fietsenmaker en vandaag besluit ik dan eindelijk eens te gaan. Want met een kapotte spaak kun je niet rond blijven rijden. De fietsenmaker wijst me ook op mijn band die zeer binnenkort zal scheuren en die besluit ik ook meteen te laten vervangen, want dat scheelt toch weer vijftien euro aan arbeidskosten. En een spaak vervangen kost dus blijkbaar ook gewoon twintig euro aan arbeidskosten, omdat het hele achterwiel eruit moet. Bij de fietsenmaker kom ik een collega tegen waarmee ik nog even klets. In de middag haal ik mijn fiets op en ben ik zestig euro lichter. Alleen mijn banden zijn dus al 30 e. per stuk, omdat ik extra brede banden heb, pff.

Daarnaast lees ik vandaag Daan & Nadia al uit, schrijf ik vier recensies en nog drie andere blogposts. Een productieve dag dus.

Wat ik las
Deze week lees ik wederom vijf boeken uit en eerlijk gezegd ben ik verbaasd dat ik dat red. Vooral omdat De verborgen universiteit 1 erbij zit.
Ik (her)lees: De verborgen Universiteit: De erfenis van Richard Grenville, Drie vrienden, een huis (en een klusjesman), Enkeltje Ierland, Daan & Nadia, Soulmates: het verhaal van Phoenix, Soulmates: Het verhaal van Crystal.

2 gedachten over “Week in woorden 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: