Week in woorden 6

Week in woorden 6

Deze week was het vooral een muzikale week. Ik heb niet heel veel met letters gedaan. Zelfs bloggen doe ik niet echt deze week, al plan ik wel een aantal blogconcepten. Blogs waar ik nog geen idee voor heb, waar nog niets geschreven is, maar waarvoor ik al een dag heb waarop ze moeten verschijnen.

Boekpresentatie vaan Daan & Nadia bij Speelboek in Amersfoort

Woensdag

Vandaag ga ik naar de boekpresentatie van Daan & Nadia die heel gezellig is, al moet ik het verslag er nog van uitwerken, oeps. We kletsen over het boek, vragen Esther Walraven het hemd van het lijf over het boek. We vragen bijvoorbeeld of het einde van het boek gepland was (ja) en wat zij vindt van de opmaak van het boek (Gaaf!). Sommige dingen zijn best een confronterend, zoals wat Esther vertelt over bestralingen. Vooral omdat wij hier thuis midden in dat proces zitten natuurlijk.
Daarna is er tijd om het boek te laten signeren. Zowaar heb ik een keer eraan gedacht om het boek mee te nemen, want meestal ben ik een ei en vergeet ik dat.
Ook ontmoet ik een paar (hele lieve) meiden waar ik op Wattpad weleens contact mee heb en die mijn verhalen lezen. Heel grappig om een gezicht en een stem bij het account te hebben. Ook heel grappig dat 1 van die meisjes eigenlijk precies is wat ik verwachtte.

Daarnaast ‘stalken’ Marielle en ik sinds maandag 3FM, omdat we heel heel heel graag weekendkaarten voor Pinkpop willen winnen en die kun je winnen als je het Pinkpopalarm hoort gaan. Aan het eind van de week heb ik minstens tien appjes gestuurd en evenveel verschillende berichtjes gestuurd waarom ik naar Pinkpop wil met 3FM.

Ik stuur onder andere dit:

<3 <3 <3 <3 Je maakt echt mijn dag als ik de kaartjes voor Pinkpop win. Of mijn jaar die wel een goed bericht kan gebruiken. Ik wil die festival madness vanaf de camping mee maken! Ík in een tent …

Een repost van Ticketmaster op Instagram over de line-up van Pinkpop

Vandaag wordt ook de line-up bekend en die is gaaf! Bastille! Nothing but thieves! Bring me the horizon! Doe Maar, Rammstein en Paul McCartney hoeven voor mij niet zo, maar als we er toch zijn … Ik gil op straat en mensen denken waarschijnlijk dat ik gek ben, haha. Ik heb er nu al zin in! Maar nu die kaarten nog …

Donderdag en vrijdag
Donderdag en vrijdag gebeurt er eigenlijk niets bijzonders. We winnen ook geen kaarten voor Pinkpop en dat betekent dat we zaterdagochtend gewoon geluk moeten hebben.

Op vrijdag ben ik een beetje nerveus, vooral als ik hoor dat er al mensen voor winkels liggen voor kaarten. We zullen toch niet te laat zijn?

Vrijdagochtend lees ik The young elites uit en begin ik in het vervolg: The rose society. Geen vijf boeken deze week, maar goed, het kan niet elke week feest zijn en ik ben nog steeds netjes op schema, dus ik vind het helemaal prima.

Pluk leest ook mee.

(Zenuwslopende) Zaterdag
Ik rol al rond half 9 mijn bed uit, want concentreren kan ik me toch niet meer. Over anderhalf uur gaan die felbegeerde kaarten de verkoop in. Op de site van Ticketmaster beland ik in de wachtrij met al mijn computers en tablets en telefoons.

Bijna, bijna, bijna!

Dat laatste stukje is zenuwslopend en overal om me heen, hoor ik al mensen die kaarten hebben. En dan krijg ik het berichtje van Marielle dat ze binnen is. Twee tellen later ben ik zelf ook binnen en dat betekent DAT WE DRIE DAGEN NAAR PINKPOP GAAN! Gewoon 3 dagen! Nu moeten we nog op zoek naar een tent en ik naar een matje om op te slapen. Het enige dat ik heb is een slaapzak, want ik kampeer eigenlijk nooit. Dat gaat nog lachen (of huilen) worden.

‘s Middags koop ik alvast het eerste festival-item bij de Hema: regenlaarsjes. Ik wilde die al hebben (<3 sterren!), maar ik had er niet echt een doel voor. Nu wel. Al hoop ik nog steeds niet op regen. En jeej, ze zijn nu zelfs vijf euro goedkoper, want ik betaal tien euro in plaats van vijftien euro.

Zondag

Zondag ben ik van plan om heel veel te lezen en te schrijven, maar wat doe ik niet? Precies. Al lees ik wel The Rose Society uit en huil een beetje inwendig, omdat ik nu tot oktober moet wachten op deel 3. En ik schrijf wel een beetje, maar helaas niet zoveel als ik gehoopt had. Maar goed, ik schrijf in elk geval wat.

Ook begin ik in een nieuw boek: Dreamless van Josephine Angelini, deel twee van de Starcrossed-trilogie, die op mijn februari TBR ligt.

Maandag

Maandag schrijf ik twee recensies, schrijf ik een stuk aan een paar verhalen en ga ik mee met mijn moeder naar het ziekenhuis. Ik lees nog wat in Dreamless, maar ik vind het nog steeds niet echt een denderend boek.

Deze week lees ik dus maar twee boeken uit: The young elites en The Rose society.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: