Week in woorden 8

Week in woorden 8

Er is al weer een week voorbij en wat gaat het toch hard!

Dit lijkt me niet helemaal mogen …

Dinsdag
Dinsdag begint mijn werkweek weer en de week begint meteen vervelend, want ik ontdek dat het metaal van mijn voordrager van Gazelle gescheurd is. Het metaal is gewoon doormidden en dat terwijl ik nooit zulke zware dingen in mijn mand doe. Niet zwaar genoeg om dit te veroorzaken in elk geval. En ik neem er ook geen kinderen in mee of zoiets.
Dat gaat nog een lastig klusje worden om een nieuwe vergoed te krijgen, maar ik vind dat het niet moet kunnen. Wordt vervolgd dus.

Woensdag
Woensdag is een saaie dag waarin eigenlijk niet heel veel boeiends gebeurt. Naar de fietsenmaker kan ik niet, die is altijd dicht op woensdag.

Donderdag
Ik besluit om vandaag naar de fietsenmaker te gaan. Die kan overigens niets voor me regelen bij Gazelle. In elk geval niet gratis. Ik ga dus maar weer naar huis en ik neem contact met de fabrikant op. Die sturen me opnieuw naar de dealer, dus daar moet ik volgende week heen. Ik denk dat ik hier voorlopig nog niet klaar mee ben.


Een fietskrat vol boeken

Ik knip mijn krat er vanaf en stop er maar boeken in. Voorlopig kan ik het ding toch niet gebruiken en stiekem mis ik het krat wel een beetje, want daar gooi ik altijd vooral troep in.

Ook gooi ik mijn telefoon leeg die ineens vol zit en bijna geen vrije ruimte meer heeft om de een of andere vreemde reden waar ik niets van snap. Uiteindelijk blijken de ruim 2500 foto’s op Whatsapp een van de boosdoeners te zijn. En verder? Verder blijft het gissen waarom hij zo vol stond. Ik zet hem terug naar de fabrieksinstellingen en het probleem is weer opgelost. Voor nu in elk geval

Vrijdag en zaterdag
Op deze dagen gebeurt er niets boeiends. Ik ga werken en ik ga naar huis. Dat is het zo ongeveer. Ik lees een beetje in The Butterfly Code, maar dat leest niet meer zo vlot als in het begin.

Zondag
Vandaag ga ik naar de signeer- en boekenpresentatie van Nathalie Koch in Amersfoort. Ik ben best fan van haar serie De verborgen universiteit en hoe tof is het om daar een handtekening voor te scoren?
Ik ontmoet Carina op het station en in de boekhandel komen we ook Emmy tegen. Het interview is gewoon in het midden van de ietwat krappe winkel, maar goed.

Het is een boeiend interview. Zo vertelt Nathalie Koch dat ze stukken op Muse geschreven heeft en dat personages of ideeën er soms gewoon zijn in haar hoofd. Iets dat mij heel bekend voorkomt, want dat heb ik ook regelmatig. En Muse is gewoon awesome <3.
Na de signeersessie en nog een praatje met de uitgever gaan we naar het station waar we ieder onze eigen weg gaan.

‘s Avonds is er weer een boeiende editie van #vraaghetdeboekblogger.

Ik geef de zon een geel tintje  

Maandag
Maandag is een rustige dag waarin ik wat blog wat voor geen meter gaat, want ik doe dus echt de hele dag over twee recensies. Ook vind ik eindelijk de tijd (en het licht!) om te rommelen met mijn fotokarton dat ik al eerder kocht. Helaas is mijn digitale camera leeg en moet ik het met mijn telefoon doen.
Ook moet ik eigenlijk naar de fietsenmaker voor mijn voordrager, maar daar kom ik niet aan toe.

Ook schrik ik me lam van een geheim nummer dat ons vaste telefoonnummer belt. Mijn eerste gedachte: O, jee, dat is de dokter met de uitslag van het uitstrijkje. Maar het bleek het ziekenhuis te zijn om een afspraak af te zeggen.

Deze week lees ik The Butterfly Code en Het verhaal van Sky uit en begin ik aan Hof van Doorns en rozen. En die laatste is inderdaad echt zo tof als ik dacht. <3

Eén gedachte over “Week in woorden 8

  1. Over je telefoon. Diep in whatsapp in je bestanden zit een mapje wat alle verzonden foto’s opslaat. Je gaat naar ‘mijn bestanden’ en dan pak je de whatsapp bestanden op je SD kaart, daar zit een map ‘Images’ en dan een map ‘Sent’ en daar zit een soort cache geheugen van alle foto’s die je ooit verzonden hebt. Een flink diep verborgen map, maar wel boordevol inhoud die plek in het geheugen in beslag neemt. Een keer in het half jaar verwijder ik al die foto’s.
    Luna onlangs geplaatst…Het smelt van Lize SpitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: