Recensie: A Love Song for Dreamers

Recensie: A Love Song for Dreamers

Recensie: A Love Song for DreamersA Love Song for Dreamers
Publicatiedatum: 9 juli 2020
Genres: Contemporary, New Adult
Goodreads

He said I taught him how to dream.

Maybe he taught me, too.

But when fate brings the strongest man I know to his knees, dreams aren’t enough to save us.

But true love doesn’t fade to silence after a single verse.

Tyler and I have one last chance.

And the power to decide how this ends.

A tragedy for the ages.

Or the perfect ending to the most beautiful song ever written...

Ours.

A Love Song for Dreamers is Book 3 in the angsty new adult, academy-inspired Rivals trilogy and must be read following A Love Song for Liars (Rivals #1) and A Love Song for Rebels (Rivals #2).

Let op: mogelijke spoilers voor deel 2.

A Love Song for Dreamers is het derde en laatste deel over Annie en Tyler. Na het tweede boek moest ik absoluut doorlezen, want man, dat einde! Dat was nogal heftig en ik was heel benieuwd hoe het goed zou komen. Ik had zo’n vermoeden dat dat wel zou gebeuren. Maar daardoor waren de verwachtingen voor A Love Song for Dreamers best hooggespannen. En waarschijnlijk heb je dat zelf ook weleens gehad en viel het boek daarna wat tegen. Nou, dat had ik ook bij A Love Song for Dreamers.

Ik weet niet zo goed wat het was. Het was best leuk en las lekker weg – net als de andere delen – en het was ook een prima laatste boek in de trilogie, maar het was geen vuurwerk of zoiets. Voor mijn gevoel was het ook een beetje saai. Ik las het niet zo door als de andere delen – en vooral 2 niet. Ook worden er best veel tijdsprongen gemaakt wat ik jammer en onnodig vond. Voor mijn gevoel zou het beter geweest zijn als minder tijd tussendoor verstreken was of als Piper Lawson op een ander moment in het verhaal begonnen was, veel later bijvoorbeeld. Nu beslaat het een aantal jaar en hoewel ik de bedoeling snap, vond ik het niet zo fijn weglezen helaas.

Ook in A Love Song for Dreamers kwamen Annie en Tyler gelukkig allebei aan het woord

Ook in A Love Song for Dreamers kwamen Annie en Tyler gelukkig allebei aan het woord. Maar ik vind ze na drie boeken nog steeds een beetje vlak. Er gebeuren nogal wat heftige dingen, maar ik vind ze best tam reageren? Maar misschien kwam dat gewoon omdat ik er niet zo heel goed in zat en dat ze daarom niet helemaal tot leven kwamen. Ik weet het niet.

Veel onverwachte plotwendingen zaten er niet in, maar eentje had ik niet per se aan zien komen en vond ik een hele interessante voor het verhaal. Daardoor krijgt het verhaal wel iets meer gelaagdheid gelukkig.

A Love Song for Dreamers is een prima afsluitend deel, want alle lijntjes worden verbonden en het verhaal wordt afgerond. Het is niet mijn favoriet uit de serie, maar las wel goed weg.

Van mij krijgt A Love Song for Dreamers 3 sterren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: