Recensie: Creachick stempelset

Recensie: Creachick stempelset

Uitgever: BBNC Uitgevers
Genres: Creatief

Dit keer geen recensie van een boek, maar van wat anders. Namelijk de stempelset van Creachick die ik van BBNC kreeg. BBNC is ook de uitgever van bijvoorbeeld de MUS-bullet journals.

Crea-hoe? Als je dit nu denkt, ben je waarschijnlijk niet iemand die vaak knutselt en/of een bullet journal bijhoudt. Creachick – ook wel bekend als Maris van Modem – is een online sensatie die graag inspiratie geeft voor bijvoorbeeld je bullet journal.

Ik heb al eens de Creachick journal besproken (die ik nog steeds gebruik!, die mooie gele) en nu is het tijd voor de stempelset. Zelf ben ik dol op knutselen, al doe ik het niet altijd even veel, omdat het soms best veel energie kost en ik die niet altijd heb.

Ook vind ik de stijl van Maris erg leuk – niet alles – en zou ik willen dat ik zo’n eigen stijl had, maar helaas, haha. Dus kopieer ik maar vaak stijlen van anderen.

Het nieuwste product van Creachick is dus een stempelset waar ik erg benieuwd naar was. Het is een set met unieke, handgetekende siliconen stempels. Het zijn drie vellen van A5-formaat en bevat dus meer dan 100 stempels.

Het acrylblok

Ik citeer even van de verpakking, want dat is het gemakkelijkste:
‘De transparante, zelfklevende stempels zijn eenvoudig in gebruik: je plaats een afzonderlijk stempel op het doorzichtige acrylblok, brengt met een stempelkussentje inkt of verf aan op de lijn en drukt hem op het papier. Ze zijn eenvoudig te reinigen (liefst met babydoekjes!) en herbruikbaar!’

Ik heb ze natuurlijk al even gebruikt voor een spread in mijn Happy Planner zonder data. Er zitten namelijk ook cijfers in de Creachick-set. Hele toffe cijfers, vind ik. En de stempels doen het inderdaad prima. Het acrylblok dat erbij zit is lekker groot en heeft genoeg ruimte voor alle stempels, ook de wat grotere. Ze drukken fijn op het papier en stempelen prettig.

Het gebruik van een paar van de stempels (de cijfers, juli, de kop koffie, de plant, het pijltje en het bijtje) in mijn Happy Planner

Ook het acrylblok vind ik fijn in de hand liggen. Bij de cijfers moet je trouwens wel even kijken of ze goed liggen voor je op het papier stempelt, want de cijfers zijn los en voor je het weet is het niet de 28ste, maar de 82ste ;).

Het fijne aan deze stempels is dat ze relatief weinig ruimte innemen. Ook in mijn overvolle kastje met stempels passen ze meer dan prima.

Ik vind deze set dus ook heel erg geslaagd en weet zeker dat ik hem vaker zal gebruiken. Niet alles, denk ik, maar het merendeel wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: