Recensie: Thia

Recensie: Thia

Recensie: ThiaAuteur: T.M. Frazier
Uitgever: SVM Publishing
Genres: Adult, Dark romance

Thia is het derde deel in de King-serie. Mocht je dus King en/of Tyrant nog niet gelezen hebben, dan kan dit een soort spoiler zijn. De serie is trouwens ook niet los te lezen, dus je moet King en Tyrant echt gelezen hebben. 

Het was alweer een tijd geleden dat ik de eerste twee delen van deze serie las, de eerste dark romance die ik las. Die boeken vond ik erg goed, maar toen dwaalde ik af naar andere boeken. Toen kwam ik Thia weer tegen. 

In het begin was het weer even wennen want ik was van alles en nog wat vergeten uit het tweede boek. Maar dat was vrij snel opgehelderd en toen zat ik echt wel in het boek. Het liefste wilde ik door blijven lezen, maar midden in de nacht is dat misschien niet zo’n goed idee. Het was dan ook ontzettend spannend en ik vond het echt intrigerend, haha. Er zitten ook echt wel interessante en goede plotwendingen in die ik niet aan had zien komen.

Thia is een boek waar je doorheen vliegt

Daarnaast begint Thia nogal heftig. Je zit ook echt meteen in de actie, zelfs het stukje dat in het verleden speelt. Er gebeurt nogal wat in het boek. In het begin, maar ook in de rest van het boek. 

Het verhaal wordt vanuit Bear en Thia (inderdaad: haar naam is ook de titel) verteld en je ziet dingen vanuit allebei. Ik vind het echt wel interessant om te zien hoe beide personages denken en naar de wereld kijken. Bear is interessant door zijn verleden, maar bijvoorbeeld ook door zijn denkwijze. 

Thia vooral door het begin en door hoe ze denkt. Ik vind het ook tof dat ze geen hulpeloos meisje is. En daarnaast heeft ze ook een interessant verhaal. Al moet ik wel zeggen dat ik Bear wel intrigerender vind door zijn verhaal. 

Ik ben door Thia ook echt benieuwd geworden naar deel 4, naar Bear. Het is geen boek dat iedereen zal bevallen, want er zitten echt best heftige scenes in. En het is ook echt wel een dark romance dus dat moet ook je ding zijn. Maar wat mij betreft is dit wel echt een goede dark romance. 

Van mij krijgt Thia 4 sterren.

Ik las Thia als recensie-exemplaar, maar het heeft mijn mening niet beïnvloedt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: