Alles is prut

Alles is prut

Verhalen zijn levende ‘dingen’ voor mij. Personages leven in mijn hoofd en halen de meest maffe stunts uit of zeggen in mijn hoofd de mafste dingen. O, jeetje, dat klinkt alsof ik niet helemaal in orde ben, maar ik denk dat het het nadeel van een schrijver zijn is. Een schrijver word je ook niet naar mijn idee, maar ben je.

Het ging maanden goed met schrijven. Ik knalde in 4 maanden er een heel verhaal uit en ik was klaar voor november. Klaar voor NaNoWriMo. Deel 1 van mijn serie was af en de ideeën voor deel 2 leken – lijken – veelbelovend. En toen kwam hij langs. Hij klopte niet aan, maar trapte de deur in.

Een writersblock. Een massieve kluit van beton die voor de deur en mijn uitzicht blokkeert.

Ik kan niets meer zien, terwijl ik zo graag naar buiten wil. Ik wil weer schrijven, schrijven over mijn personages. Ik heb mijn schrijfblokkade al een set nieuwe Louis Vouitton-koffers en een enkeltje Bahama’s beloofd als hij maar beloofd om nu te vertrekken. Alleen vandaag lijkt hij nog geen zin te hebben om zijn koffers in te pakken en vandaag is elk woord dat schrijf prut, slechter, verschrikkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge