Kort verhaal: Zoete zomer

Kort verhaal: Zoete zomer

Uitgever: Pluizenbol Boeken
Genres: Contemporary

Ik schreef dit verhaal voor een schrijfwedstrijd en ik won niet. Toch vind ik het zonde om er niets mee te doen en besloot om het hier op te zetten.

Zoete Zomer

‘Seks in een tent is net als seks in een plastic zak: geen aanrader.’ Het was Molly die dat zo stellig verkondigde, drie dagen voor we de weides van muziekfestival Cactus Rock onveilig zouden maken.
En het is Molly die zichzelf nu heeft vastgezogen aan een of andere blonde vent met wie ze honderd procent vanavond het bed induikt. Of de bosjes, want ik heb het vermoeden dat die tent uit den boze is, ook als ze geil is. Ik ken haar langer dan vandaag. Tien jaar om precies te zijn. We waren twintig toen ze naast me schoof tijdens een oersaai college Psychologie en zei: ‘Dit is zo saai. Alsof we dit nodig hebben. Iedereen weet toch dat psychologie een kwestie is van mensen naar de mond praten? Genoeg complimenten en mensen kletsen wel, hoor. Kauwgom?’
Tien jaar vriendschap is tien jaar aan Molly-quotes en die over seks in een tent is slechts één van de duizenden. Ik knijp mijn ogen samen en probeer niet te letten op het kleffe stel. In tien jaar vriendschap is er ook verdomd weinig veranderd op het gebied van Molly en haar one night stands. ‘Ik hoop dat er zo een cactus in zijn broek zit,’ brom ik, zo zacht mogelijk, terwijl ik naar mijn drinken staar.
‘Het is eerder een rookworst,’ zegt een zware stem bij mijn oor en ik schrik zo erg dat ik mezelf een bierdouche geef. Over mijn zwarte rokje en zwart-wit gestreepte shirt. Geweldig.
‘Maar niet eentje van de Hema. Eentje van goedkope kwaliteit.’
De stem – of het bier – doet me huiveren en dan draai ik langzaam mijn hoofd om. Aan zo’n stem moet op zijn minst een vent met een eight pack zitten en sekshaar. Haar waar je heerlijk in kunt grijpen als je een hoogtepunt wilt.

Lees de rest hier. Mocht je foutjes vinden: laat het vooral weten 🙂

Eén gedachte over “Kort verhaal: Zoete zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge