Memorya: Stukje schoolkrant

Memorya: Stukje schoolkrant

Ik zette hem ook al hier. Ik zal hier af en toe een stukje delen over mijn verhaal, zoals dit dus. Ik ben bezig aan een boekenserie waarin Sterre, Julian en Quinten de drie hoofdpersonen zijn. Sterres beste vriendinnen Lindsay en Eefje zitten bij de schoolkrant Het Marsmannetje en een van de twee heeft dit stukje geschreven. Ik vond hem stiekem best grappig, daarom deel ik hem hier.
Het is een stukje van het roddelgedeelte. De term bruno werd bedacht door Vanessa van de Vleugels Trilogie (die ik ook echt moet gaan lezen!)

Hoop voor alle meisjes
Ook voor hen die liever letters ‘roken’ dan tabak

Door Suzy en Lindsay
Als we zeggen: Hoop voor alle meisjes, dan bedoelen we dat ook, ook de lelijke meisjes en de meisjes die liever met hun neus in de boeken zitten. Vooral de laatste groep is blijkbaar ineens populair onder de jongens die we dachten nooit te krijgen.

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar onze geliefde bruno is weer bezet! En met Bruno bedoelen we natuurlijk niet Bruno Mars of een andere man met de naam Bruno. Nee, we bedoelen de hipste, coolste en uiteraard knapste jongen van het Marsmannetje: Julian Dekker uit 4vA.
Eerst hebben we keihard gehuild, sloten vol, en daarna hebben we ons op de vriezer van Lindsay gestort. Die vriezer is bijna mooier dan haar inloopkasten: IJs in alle smaken en kleuren. Bijna, want Christian wint het net van Ben & Jerry, maar het is een krappe overwinning.
Maar we zagen er ook meteen een positief puntje in. Julians nieuwste vriendin is namelijk niemand minder dan Sterre Samuels. Ja, de Sterre met het hoogste cijfer van de vierde klassen. Geekgirl. Wij waren ook geschokt.

We hebben gewed over hoelang die relatie gaat duren. Wanneer zal onze Skaterboy zijn Geekgirl weer zat zijn?

Eén gedachte over “Memorya: Stukje schoolkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: