Schrijfwedstrijd: Matchmaker

Schrijfwedstrijd: Matchmaker

Misschien heb je het al voorbij zien komen ergens op mijn social media accounts, maar ik heb meegedaan aan de schrijfwedstrijd van SVM Publishing. En met mij een heleboel andere goede schrijvers.

De concurrentie is niet moordend – daar wordt het zo bloederig van -, maar zeker wel goed. Er zitten een paar verhalen bij echt goede concurrentie zijn. Maar hè, dat houdt het leven spannend enzo. 

Wil je hem lezen, dan is hij hier te vinden. 

Het korte verhaal heeft trouwens wel mijn inspiratie aangewakkerd, want als ik niet win ben ik alsnog van plan om er iets mee te gaan doen. Al wordt de verhaallijn dan natuurlijk wel een stukje uitgebreider – en misschien verander ik tegen die tijd ook nog wel dingen. 

Het jaar van de schrijfwedstrijden

Normaal ben ik niet iemand die heel vaak meedoet met schrijfwedstrijden. Negen van de tien keer omdat ik niet in het plaatje pas met mijn verhaal of omdat ik geen inspiratie heb. In de loop der jaren is mijn schrijfwedstrijden CV dan ook niet zo groot geworden.

Maar dit jaar heb ik er dus wel mooi vier wedstrijden bij kunnen voegen. Er komen steeds meer schrijfwedstrijden bij in het romantische genre en daar ben ik erg blij om. Ooit moet ik toch een schrijfwedstrijd winnen? 

Bij twee wacht ik nog op een antwoord, maar eentje was in elk geval succesvol en ik hoop dat dat ook voor de andere twee geldt. En eentje was negatief, maar daar doe je ook niet zoveel aan. Een positief antwoord zou natuurlijk supergaaf zijn, maar als het antwoord negatief is, dan ben ik bij beide verhalen ook zeker van plan om er iets mee te gaan doen, net als met het afgewezen verhaal. 

Doe jij vaak mee met schrijfwedstrijden?

Eén gedachte over “Schrijfwedstrijd: Matchmaker

  1. Ik vind je verhaal echt superleuk. Zelf doe ik ook niet zo vaak mee aan een schrijfwedstrijd. Dit is pas de derde
    Vaak krijg ik pas voldoende inspiratie lang na de deadline. Je verhaal is echt heerlijk. Ik ben blij dat je het sowieso verder uit gaat werken want de chemie tussen de personages is fantastisch.
    Joany onlangs geplaatst…Het Koninkrijk van Jess RothenbergMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: