Schrijfwedstrijd Storm Publishers: Schrijf jij je eigen boek?

Schrijfwedstrijd Storm Publishers: Schrijf jij je eigen boek?

Ik wist het al een tijdje dat dit eraan zat te komen, omdat ik één van de Storm Chasers ben en ik ben blij dat ik het nu met iedereen mag delen: Er komt een schrijfwedstrijd van Storm Publishers! Yes! Yes! Yes!

Wat moet je doen?
Schrijf een verhaal tussen de 50.000 – 90.000 woorden en stuur dit voor 1 september 2015 naar Storm Publishers. Het verhaal moet daarnaast binnen tenminste één van de onderstaande thema’s passen.

De thema’s waaruit je kan kiezen zijn:
Urban Fantasy
YA Thriller (Afspelend in het verleden of heden)
New Adult (Binnen de zinsnede: ‘Gevangen in deze wereld’)

Winnen
De hoofdprijs bestaat uit het uitgeven van je eigen boek bij Storm Publishers! De top 10 krijgt daarnaast een beoordelingen van hun gehele ingezonden manuscript. Alle deelnemers ontvangen een leesverslag van de eerste drie hoofdstukken van hun boek.

Deadline
De verhalen kunnen tot uiterlijk 31 augustus 2015 ingeleverd worden.

Jury
De juryleden worden in aanloop naar de deadline bekend gemaakt. Zij worden via de Storm Publishers website en social media aan jullie voorgesteld in de komende maanden. Alle juryleden zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

Meer info vind je hier en het Facebookevent hier! Doen jullie ook mee? Ik wel in elk geval en ik weet ook al met welke verhalen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: