Deel 2 van Ongetemd: Verwilderd

Deel 2 van Ongetemd: Verwilderd

Terwijl veel mensen nog bezig zijn in Ongetemd, ben ik alweer bezig met Verwilderd, deel 2 in de Ongetemd-serie. Sterker nog: ik ben inmiddels al bijna klaar met de eerste versie.

‘O, dan komt Verwilderd vast snel?’
Ik zou het wel willen, maar nee. Eerst moet het verhaal een tijd – 1 of 2 maanden – de koelkast in. Niet letterlijk natuurlijk. Maar dan zie ik straks meteen veel beter wat er wel en niet klopt. Ik heb zelf overigens al best een flink lijstje voor de herschrijf.
Daarna is het weer tijd voor de proeflezers en de redacteur.

Een ander obstakel is het geld. Zelf een boek uitgeven is niet gratis (hier volgt heel binnenkort een blog over) en op het moment ben ik een beetje geldloos, haha.

Wat ik wel heb
De titel, Verwilderd, was al een tijd bekend. Ik wilde eerst het ISBN registeren voor ik hem online zou zetten, want je weet het nooit. Die voor 3 heb ik overigens ook al, maar nog niet geregistreerd 🙂

En ik heb de cover. Ik heb geen idee of het de definitieve cover blijft, maar voor nu vind ik hem eigenlijk wel mooi.

Met weer de handen, hetzelfde lettertype, maar mijn naam bijvoorbeeld wel in een andere kleur. Ik wil dat het een serie blijft, maar dat de covers wel net verschillen en ik kan je vertellen: dat is nog best lastig.

Ik ben van plan om jullie weer mee te nemen met dit tweede deel, net als bij het eerste deel en een inkijkje te geven in mijn schrijfproces. Inclusief af en toe quotes die ik zelf erg leuk of juist zielig vind. Om sommigen zit ik bijvoorbeeld hard te grinniken en dan vind ik mezelf hilarisch (beetje arrogant maar). Volg me daarvoor ook op social media! Links zijn rechts te vinden. En mijn auteurspagina op Facebook vindt je hier 😀

Mocht je hem trouwens al toe willen voegen aan je leesplankje op Goodreads: dat kan!

Eén gedachte over “Deel 2 van Ongetemd: Verwilderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge