Wat ik ga schrijven in november

Wat ik ga schrijven in november

Dit jaar ga ik best saai doen met NaNoWriMo. Schreef ik een aantal jaar een nieuw verhaal: dit jaar doe ik dat dus niet. Voor mensen die zich afvragen wat NaNoWriMo is: ik schreef er een heleboel over de afgelopen jaren.

Wat ik ga doen
Dit jaar ga ik vier projecten doen. Ja, 4. Is geen vertyping. Als eerste ga ik gewoon verder met de herschrijf van Verwilderd, want deze is helaas nog niet af voor november. Had ik wel gehoopt, maar is helaas niet gelukt dus. Daarnaast ben ik al bezig met Ongetemd #3 en #4, dus daar ga ik gewoon mee verder.

En ook dit jaar haal ik het plot uit de kast dat ik al een paar jaar gebruik tijdens november:

De eenentwintigjarige Crimson Vilkas dacht dat ze de dans zou ontspringen en dat zij geen sprookjesfiguur zou zijn, maar helaas is ze Roodkapje. Om de liefde van haar leven te vinden, moet ze op zoek naar de wolf om zijn hart eruit te snijden. Alleen dan zal ze de ware liefde vinden.

Maar terwijl ze haar best doet om haar familie tevreden te houden, gebeuren er allemaal dingen in de stad waar Crimson woont. Er is bijvoorbeeld een drug met als bijwerking: je grootste angsten herbeleven.
Ze wordt zelf met de gevolgen geconfronteerd wanneer haar oudste broer Carnelian het gebruikt heeft en ze hem meer dood dan levend op straat vindt. Ze zweert wraak, maar waar moet je in vredesnaam beginnen als je enige aanknopingspunten blond haar en een tatoeage zijn?

En wat moet ze met die wolf als hij niet blijkt te zijn wie ze verwacht dat hij is?

Inmiddels heeft mijn hoofd er alweer wat dingen bij bedacht, dus ik ben heel benieuwd waar ik eindig. Het zou trouwens fijn zijn als ik eens een keer in november een verhaal afschrijf, want dat is me nog nooit gelukt. Oeps, haha.

Gaan jullie meedoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: