Wattpad, de site die ik niet kende

Wattpad, de site die ik niet kende

Ik kende de site Wattpad eigenlijk helemaal niet. Het is een site waar allerlei verhalen op staan. Er staan een heleboel slechte verhalen op, veel fanfictions, maar ook originele verhalen.

Ik heb me pas geregistreerd en inmiddels heb ik er twee verhalen op staan. Ik ben heel benieuwd of er ook echt mensen gaan reageren :-). Dat is toch altijd extra motiverend, vind ik.

Ik slingerde voor de site ook even Photoshop aan om twee nieuwe covers te maken en tadaa:

Je moet nooit in de bediening gaan als je nogal onhandig bent. Dat ondervindt Avery Yellow ook als ze cola over Philippe Green gooit. Toch is de onmoeting met de arrogante jongen Philippe misschien zo slecht nog niet als Avery denkt.

Al ziet ze hem totaal niet zitten, want ze vindt hem onhebbelijk, arrogant en bovendien heeft hij een Jaguar uit 2010 waar autoliefhebster Avery haar neus voor ophaalt. Niet de juiste auto hebben is natuurlijk een goede reden om iemand af te wijzen.

Maar als ze de jongen beter leert kennen, ontdekt ze dat ze niet eens zo heel veel verschillen. Door verschillende gebeurtenissen – traumatisch of niet – ontdekt ze wat ze echt aan hem heeft.
En wat vindt tweelingbroer Alex eigenlijk van dit alles?

Je vindt het verhaal hier

De zestienjarige Isa Hart ontdekt op een avond een zwarte vlek op de onderkant van haar pols. Ze doet het af als een voorval en ze weet niet zo goed wat ze ervan moet denken en geeft haar verftubes de schuld. Alleen dan ontdekt ze dezelfde soort vlek bij haar – knappe – stiefbroer Alex en die raakt toch echt nooit een kwast aan…En als ze het idee krijgt dat ze gevolgd wordt, gaat ze op onderzoek uit samen met Alex.
Haar belangrijkste vraag wordt: Wat is het? Waarom heeft zij het? Waarom Alex? En: Wie kan ze vertrouwen?

Naast deze gebeurtenissen probeert Isa haar gewone tienerleven weer op te pakken nu haar moeder haar niet langer nodig heeft om op te leunen, omdat ze een nieuwe liefde gevonden heeft. Isa probeert ondertussen ook om een plek te veroveren in een nieuw huishouden dat niet langer alleen maar bestaat uit Isa en haar moeder. Dat valt alleen niet mee als je je stiefvader niet zo leuk vindt en een crush hebt op een van zijn zonen. En wat wil de leuke, aardige Sam van haar tekencursus eigenlijk van Isa?

Je vindt het verhaal hier

De laatste cover is trouwens een eigen foto, gemaakt van een potje inkt met de naam Mauritshuis Magenta. Met deze verhalen ga ik trouwens ook meedoen aan camp NaNoWriMo dat volgende maand weer begint.

Ik twijfel trouwens of ik de verhalen ook hier neer moet gaan zetten of het bij Wattpad moet laten. Je kunt de verhalen ook lezen zonder dat je geregistreerd bent op der site 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: