Top Ten Thursday: Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten.

Top Ten Thursday: Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten.

Elke week is er een Top Ten Thursday, oftewel de TTT en elke week staat er een onderwerp centraal op de site van Emmy.

Rose Hathaway (Vampire Academy): Rose lijkt me stiekem ook wel erg lief, maar ondertussen zou zij de klasgenoot zijn tegen wie ik op zou kijken omdat ze stoer en though is.
Christian Ozera (Vampire Academy): die kan dan rotkiddo’s in de fik steken … of zo. En ik vind hem leuk, omdat hij stil en rustig is en typisch een geval van ‘Stille wateren hebben diepe gronden’.
Jace Herondale (The Mortal Instruments): Jace heeft geniale oneliners en iemand die demonen kan vermoorden in de klas is altijd handig.
Will Herondale (The Infernal Devices): Oneliners … scherp, maar schattig. Mooie blauwe ogen en zwart haar. Do i need to say more? O, en hij leest boeken, nog beter.
Adrian Ivashkov (Vampire Academy/Bloodlines): ik hou nu eenmaal van moroi. En van jongens met een Russische achternaam.

Nikolai Lantsov (The Grisha): ik hou ook van grapjassen met een diepere betekenis. Hij is niet alleen maar grappig, hij heeft ook zeker andere kanten (Val en Verlossing … iemand?)
Kenji Kishimoto (Touching Juliette): Kenji en Nikolai samen in een klas. Ik denk dat die twee samen hilarisch zouden zijn
Fred & George Weasley (Harry Potter): nog meer grapjassen. En dan kunnen ze van het klaslokaal een moeras maken (ik speel wel een beetje vals, maar deze twee zijn toch niet van elkaar te onderscheiden.
Paige Mahoney (The bone season): Een meisje die overkomt als een einzelganger en stug is, maar als je haar eenmaal leert kennen, ook heel erg lief is.
Cecily Herondale (The Infernal Devices): Stoer, ook al zo’n though cookie (net als Rose) met een hart van goud.

2 gedachten over “Top Ten Thursday: Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: