Top Ten Thursday: Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

Top Ten Thursday: Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

Elke donderdag is er bij de lady library. Deze week is het een top tien over de series die je deze zomer helemaal wil kijken.
Ik ben zelf niet zo van de TTT’s met series, die met boeken vind ik het leukste, maar ik doe gewoon netjes mee. Net als elke donderdag 😀

1. Dr Who
Ik wil ooit een keer als TARDIS naar Elfia, maar dan moet ik van mezelf Dr Who gekeken hebben. Ik weet nu alleen dat er een TARDIS in zit en Daleks die ‘exterminate!’ of zoiets roepen. En dat je geniale grappen hebt over de TARDIS.

2. Game of Thrones
Ik wil het in elk geval proberen, al weet ik niet of het iets voor mij is, maar ik zie het op Tumblr altijd voorbij komen en ik ben er toch wel benieuwd naar geworden.

3. Reign
Omdat die me aangeraden is, maar ik hem nog steeds niet gezien heb.

4. Dexter
Ik ben al een paar jaar benieuwd naar Dexter, maar ik kijk al zoveel series (of keek eigenlijk, maar sssj!)

5. Vampire Diaries
Ik heb niets met vampieren (al las ik verschillende boeken over vampieren), maar toch lijkt dit me best leuk. Al schijnt het in latere seizoenen niet zo goed te zijn. Hm, toch ben ik benieuwd.

Ik kom niet op een top 10 ben ik bang. De meeste series die ik leuk vind, heb ik al gekeken of kijk ik nog steeds. Behalve deze series heb ik niet zoveel dat ik echt nog heel erg graag wil zien. Ik heb nog wel series die ik opnieuw wil kijken.

6. Gossip Girl
Ik heb deze serie jaren gevolgd, van het begin tot eind, maar ik heb hem nooit volledig opnieuw gekeken. Als ik er zin in heb, wil ik dat deze zomer nog doen.

7. Revenge
Ik keek Revenge, maar op een bepaald moment kon het me niet meer boeien en ik ben dus nog steeds niet bij met Amerika.

8. Grimm
Wat voor Revenge geldt, geldt ook voor deze serie. Ik heb het nieuwe seizoen nog steeds niet gezien. Oeps?

9. Misfits
Deze serie keek ik nadat ik Robert Sheehan gezien had in The Mortal Instruments: City of Bones en ik hem daarin zo goed vond. In Misfits is ‘ie pas echt geniaal. Bijkomend nadeel: Als Simon Lewis is ‘ie niet meer zo geloofwaardig. En niet meer zo grappig. Ik heb regelmatig hardop moeten grinniken. Seizoen 1 en 2 wil ik nog eens kijken, in seizoen 3 ben ik afgehaakt.

10. Once upon a Time
Once upon a Time kijk ik al vrij lang, niet helemaal vanaf het begin, maar bijna wel. Ik ben alleen in het huidige seizoen de draad compleet kwijtgeraakt, dus ik zou het eens opnieuw moeten kijken om die draad te zoeken.

2 gedachten over “Top Ten Thursday: Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: