TTT: Top 10 Beste films uit 2014

TTT: Top 10 Beste films uit 2014

Elke donderdag is er bij de lady library een Top Ten Thursday en ook deze week is er weer eentje: Top 10 Beste films uit 2014. Voor de verandering weet ik er weer eens geen 10, dus dan maar 8.

1. Mockingjay part 1
Tsja, wat kan ik hier over zeggen? Ik ben fan van Jennifer Lawrence en hoe geweldig zij Katniss in alle films neerzet. Maar ook Josh Hutcherson vind ik in dit deel echt goed als Peeta. In andere delen vond ik hem persoonlijk wat minder, maar in dit deel: wow!

2. The Fault in Our Stars
Een supergoede boekverfilming over een zwaar onderwerp, maar met een luchtig randje. Het boek vond ik emotioneler, maar desalniettemin was het absoluut een goede verfilming.
En Ansel… Ah, Ansel is precies de goede Gus <3. 3. A most wanted man Een goede film met een onverwacht einde. En wat was Philip Seymour Hoffman een goede acteur. Zonde. 4. Maleficent Ik ben geen Angelina Jolie-fan, maar zij speelde Maleficent wel echt goed. En sowieso was de hele film mooi en sprookjesachtig. 5. Pijnstillers Ik las het boek ooit en ik was ook erg benieuwd naar de film. En ja, de film was leuk. Hij was wel een beetje geupdate, omdat in de tijd van het boek er nauwelijks mobieltjes waren. 6. Begin Again Een luchtige film met leuke muziek. 7. Divergent Wederom een goede boekverfilming, al vind ik de cast nog steeds maar matig. Ja, Will, Christina en Peter vond ik goed gecast, maar de rest? Nah. Al moet ik zeggen dat ik Shailene Woodley als Tris Prior wel beter vind dan als Hazel Grace Lancaster uit The Fault in Our Stars. 8. If i Stay Ik vond het boek oké, maar de film was beter Top 10 Beste films uit 2014 (1 januari 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: