TTT: Top 10 Werelden uit boeken en films waarin je in zou willen rondlopen

TTT: Top 10 Werelden uit boeken en films waarin je in zou willen rondlopen

Elke donderdag is er bij de lady library een Top Ten Thursday en ook deze week is er weer eentje: Top 10 Werelden uit boeken en films waarin je in zou willen rondlopen.

1.Idris – The Mortal Instruments
Moet ik hier nog uitleg bij geven?
2. Hogwarts – Harry Potter
Ja, natuurlijk zou ik naar Hogwarts willen. Ik was ook best teleurgesteld toen ik maar geen brief kreeg van Hogwarts. Helaas, het zat er niet in. Daar ben ik nog steeds verdrietig om.
3. Ravka – The Grisha
Ik ben wel benieuwd naar hoe Ravka er nu precies uit ziet, of het echt lijkt op Rusland of dat het toch echt anders is.
4. Lyra’s Oxford – His Dark Materials
Ik ben benieuwd hoe het Oxford van Lyra er nu uitziet in de His Dark Materials serie.
5. De verborgen universiteit – De verborgen universiteit
In deze serie van Natalie Koch gaat hoofdpersoon Alexa naar een universiteit waar alleen mensen met magische gaven heen gaan. Een soort van Hogwarts (maar met minder aantrekkingskracht) waar ik stiekem best benieuwd naar ben hoe het daar in het echt eruit ziet.
6. De droomwereld van Liv Silber – Silber
Liv Silber heeft altijd al vreemde dromen gehad. In deze serie ga je met haar mee dromen in en stiekem heb ik dromen altijd wel interessant gevonden. Ik zou best een droom mee willen met Liv.
7. Steampunk Londen – The Infernal Devices
8. Nimmernimmer – The Iron Fey
Alleen al voor Ash en Puck… Ash <3 Puck <3. Oké, en ook voor Grim. 9. De geheime tuin Naar het gelijknamige boek. Dit was één van de eerste boeken waarin ik letterlijk zou willen verdwijnen 10. De wereld in de Inkt-serie - Inkt-serie Hoe geweldig - en beangstigend - zou het zijn als je personages tot leven komen? En ik zou ook erg graag een bezoekje brengen aan mijn eigen fantasieland Memorya waar men bijvoorbeeld niet op paarden, maar op katachtigen rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: