Boeken, chemisch roze en Truus

Boeken, chemisch roze en Truus

Al een tijdje had ik geen inspiratie meer voor een persoonlijk blogje. Op het moment heb ik last van een schrijfdip. Geen writers block, nee een schrijfdip. Ik kan natuurlijk schrijven over mijn fangirlbuien of over hoe een hond de post opvreet, maar weet je? In dat soort verhalen heb ik helemaal geen zin op het moment.

Ik heb een paar jaar een boekenblog gehad (die niet goed liep, maar ik deed ook niets) en reviews vond ik leuk om te schrijven. Nu ik afgelopen weekend gezeur had met mijn blog, heb ik besloten om radicaal opnieuw te beginnen.
Een boekenblog met een persoonlijke saus met een chemische roze kleur. Of blauw. Verwacht hier nu niet alleen maar reviews. Dat is niets voor mij. Het blijft een mengelmoesje, maar er zullen veel meer reviews en boekgerelateerde dingen verschijnen dan hier stonden. En misschien meer dingen over films.

Ook wil ik meer gaan schrijven over de voortgang van mijn verhaal. Daar heb ik memorya.nl ook wel voor, maar dat is anders. Daar zullen vooral stukjes over 1 verhaal op komen staan, hier zal van alles en nog wat op verschijnen. Schrijfbijeenkomsten zoals Shut up & Write, hoe je een goed verhaal schrijft, dat je niet moet wachten op inspiratie.
Ik wil ook meer korte schrijfsels hier gaan plaatsen. Die kun je overigens nu al eens op pluizenbol.tumbr.com vinden, maar dat wil ik hier ook meer gaan doen.

Maar het belangrijkste van dit alles? De zin in het bloggen terug krijgen. Die zin – we noemen haar Truus – is namelijk weggewaaid ergens in januari en ik zou haar graag terug willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: