Vragen Flow 138

Vragen Flow 138

Een nieuwe week, dus dat betekent tien nieuwe, verse vragen van de Flow

Waarmee kwam je voor jezelf op?
Eigenlijk zou ik het zo niet weten, al merk ik wel dat ik meer en meer voor mezelf opkom en daar ben ik blij om, want ik was echt veel te timide en liet te makkelijk over me heenlopen. Gebeurt nu nog wel, maar nu een stukje minder.

Welk goed doel steun je?
De dierenbescherming, WSPA en Proefdiervrij. Daarnaast geef ik soms aan crowdfunding die met de buurt te maken heeft, zoals het kattencafe dat in Utrecht zal komen.

Hoe ziet je droomhuis eruit?
Sowieso moet er een grote bibliotheek zijn. Verder is een schaduwrijke tuin met boom erg fijn om in te kunnen lezen. Ook zou ik het fijn vinden als dat huis midden in de stad staat. Druk buiten, maar in de tuin hoor je niets van al het straatgeruis.

Doe je gemakkelijk beloften?
Nee, want als ik een belofte doe, dan houd ik me eraan. Ik heb er een hekel aan als mensen een belofte doen, maar die niet nakomen. Dan heb ik liever dat die persoon geen belofte doet, want bij een belofte ga ik er vanuit dat het ook gebeurt.

Hoever ga jij voor geld?
Niet zo ver, want ik vind het al gauw goed meestal. Geld is leuk, maar het is niet mijn enige drijfveer om iets te doen. Voor mij is het belangrijker om iets leuk te vinden. Geld is nodig, maar meer ook niet.

Ben je vaak eigenwijs ten koste van jezelf?
Soms wel. Dan blijf ik eigenwijs, ook al weet ik dat ik het beter niet kan doen, maar dan kan ik het op de een of andere manier niet loslaten.

Welke verliefdheid snap je niet van jezelf?
Ik zou het niet weten, ik geloof niet dat ik er zo eentje heb.

Verzin je vaak doemscenario’s?
Wanneer niet? Dit doe ik altijd. Ik ben beter in slechte scenario’s bedenken dan in goede. Soms is dat weleens vervelend.

Wat stel je te vaak uit?
Recensies schrijven. Op de een of andere manier vind ik het beginnen met schrijven vervelend, terwijl als ik er eenmaal in zit, het vaak heel erg snel gaat.

Hoe zeker ben je van jezelf?
Niet zo zeker. Ik vind het heel lastig om op mezelf te vertrouwen, al weet ik best dat ik te vertrouwen ben en dat ik dat zou kunnen doen, maar toch vind ik dat vaak lastig. Ik zie mezelf niet als een goede fundering, maar eerder eentje die vol in gaten in zat.

En dit was hem weer voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: