Vragen van Flow #23

Vragen van Flow #23

Vragen van Flow

Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?
Ik vind stofzuigen niet zo heel vervelend. Muziek hard aan, meeblerren en gaan.

Waar moet je vaker de tijd voor nemen?
Tekenen en kleuren. Ik vind het heel leuk om te doen, maar ik doe het eigenlijk nooit. Waarom weet ik niet. Misschien wel omdat ik me die tijd gewoon niet gun ofzo.

Zijn mensen van nature goed?
Hm, weet ik niet. Wel geloof dat ik er mensen zijn die gewoon goed zijn, die geen greintje duisternis in zich hebben. Net als dat ik geloof dat er mensen zijn die alleen maar slecht zijn en niets goeds in zich hebben.

Welk oud zeer heb je?
Voornamelijk van mensen die me in het verleden in de steek hebben gelaten en me hebben laten zitten. Dat doet soms nog steeds zeer. Misschien vind ik het daarom wel moeilijk om mensen snel als vrienden te zien. 

Welke landen wil je nog bezoeken?
Ik zou heel graag nog een keertje naar Rusland willen. Ik vind het een heel fascinerend en boeiend land. Maar ik vind dingen als de Russische revolutie ook erg boeiend. En het Kremlin vind ik zo gaaf met al die torentjes. Misschien is het helemaal politiek correct om dit land te kiezen, maar ja, het is een land waar ik graag nog heen zou willen.

Naar Engeland, Londen, zou ik ook nog weleens willen. Net als dat ik graag nog eens de Transsiberië-expres zou willen volgen en naar Tasmanië zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: