Vragen van Flow #26

Vragen van Flow #26

Vragen van Flow

Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Een smal lijfje en dan een gigantische rok. Zo’n slagroomtaart, dat lijkt me echt geweldig. En in elk geval niet in wit, want ik heb echt niets met wit. Bovendien zou ik waarschijnlijk zo onder de vlekken zitten (zoals lekker felle rode tomatensoep).
Hoe pep je jezelf op na een rotdag?
Ik laat het meestal even bezinken, soms schrijf ik het op en dan probeer ik het los te laten. Is makkelijker gezegd dan gedaan, want ik vind zoiets dus megalastig. Maar ik doe mijn best. En soms koop ik een cadeautje voor mezelf. Een boek ofzo…
Heb je losse eindjes in je leven?
Nee, ik geloof van niet. Of anders ben ik me er niet van bewust.
Ben je weleens verliefd geweest op een (onbereikbare) beroemdheid?
Nee, nog nooit. Soms denk ik weleens: het lijkt me tof om met jou vrienden te zijn, maar verliefd nog nooit. Nu zal het ook wel schelen dat ik sowieso niet snel verliefd ben en al helemaal niet op iemand die ik eigenlijk alleen van foto’s/tv ken.
Google je jezelf?
Nee, en dat heb ik ook nog nooit gedaan, geloof ik. Of nee, één keer en toen kwam ik terecht bij een ontzettend lelijke site die we voor school moesten maken. Toen schrok ik zo dat ik mezelf nooit meer gegoogled heb. En bovendien is er weinig te vinden onder mijn echte achternaam. Op de meeste plekken heb ik namelijk een schuilnaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: