Vragen van Flow #39

Vragen van Flow #39

Hoe voelt het om afgewezen te worden?
Dat voelt niet leuk en zorgt er ook weleens voor dat er tranen komen, dat ik tranen met tuiten huil. Dat laatste gebeurt vooral als ik toch al slecht in mijn vel zit. Dan komt zoiets dubbel zo hard aan. En soms zorgt het ook voor een litteken dat blijft zitten.

Welke site bezoek je dagelijks?
Naast mijn eigen site Google. Ik heb dagelijks wel iets op te zoeken. Dat kan van alles en nog wat zijn. Gmail bezoek ik trouwens ook elke dag.

Ruik je altijd lekker?
Vooral als ik lekker heb gewerkt ;-). Haha, nee, ik ruik echt niet altijd lekker en vooral niet als ik heb gewerkt. In de winter – en met regen – ruik ik naar natte/oude hond en in de zomer toch wel naar zweet. Rook ik maar altijd lekker, maar helaas. Ik denk ook niet dat er mensen zijn die wel altijd lekker ruiken. Nou ja, het zou kunnen als je de hele dag niets doet natuurlijk.

Voer je vaak gesprekken in je hoofd?
All. The. Time. Ik doe dat heel vaak en soms praat ik ook in mezelf. Of nou ja, dat doe ik eigenlijk elke dag. Ik voer ook gesprekken zonder geluid en dat is vaak toch net even minder raar dan dat je in jezelf praat.

Zou je met je vriendinnen kunnen samenwonen?
Ik denk het niet. In het begin zou het waarschijnlijk leuk zijn, maar ik denk dat ik me uiteindelijk kapot zou gaan ergeren aan van die simpele dingetjes. Ik denk dat het geen goed idee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: