Vragen van Flow #47

Vragen van Flow #47

Wat snap je niet van het andere geslacht?
Waarom ze voetbal leuk vinden, denk ik. Al zijn er natuurlijk ook genoeg vrouwen die voetbal leuk vinden. Verder zou ik het eigenlijk niet heel goed weten, want ik snap wel waarom mannen (snelle) auto’s leuk vinden. Ik snap waarom ze niet met vijf man naar de wc gaan, maar gewoon alleen. Waarom ze shoppen niet leuk vinden, volg ik ook (Die dingen doe ik zelf ook niet of vind ik irritant). Maar waarom je voetbal leuk vindt, snap ik niet.

Hoe ziet je favoriete zondagochtend eruit?
Lekker in bed lezen met een kopje thee en lekker rustig aan doen. En dan regent het buiten natuurlijk, want liefde voor de combinatie van regen, een boek, een kop thee en kruidnoten. Voor mij staat de zondag gelijk aan: rustig aan beginnen en je ‘s middags vervelen, haha. Nee, niet altijd. Maar ik merk wel dat ik op maandag (dan heb ik ook nog weekend) meestal een stuk productiever ben dan op zondag.

In welke houding slaap je het lekkerst?
Ik ben een buikslaper, dus die houding. Maar ook op mijn zij slaap ik meestal prima.

Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk?
In eerst instantie was ik geneigd om ja te zeggen, want het leven is toch handiger als je eruit ziet als Doutzen Kroes dan als een hobbit. Maar eigenlijk weet ik het niet goed. Het ligt er voor mij heel erg aan hoeveel ik in zou moeten leveren aan intelligentie. Het is ook weer niet zo dat ik het in overvloed heb en dus veel kan missen. Er zijn vaak genoeg momenten dat ik mezelf gewoon dom vind. Dus als ik veel in zou moeten leveren, zou ik nog dommer worden.

Kunnen mensen op jou bouwen?
Ja. En mensen weten wat ze aan me hebben. Zo is een afspraak bijvoorbeeld een afspraak. Als ik iemand laat zitten, is er ook echt wel een dringende reden waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge