Vragen van Flow #48

Vragen van Flow #48

Inmiddels kom ik steeds een stukje dichterbij bij het beantwoorden van al die 1000 vragen. Ik denk trouwens dat ik het niet vol zou hebben gehouden als ik het niet op mijn blog deed. Dan had ik er waarschijnlijk allang de brui aan gegeven.

Ik zit wel nog steeds te twijfelen of ik geen tien vragen per blog moet gaan, omdat ik anders zo lang bezig ben.

Kun je jezelf ook goed vermaken?
Ja, ik ben goed in het vermaken van mezelf over het algemeen. Misschien omdat ik best een flink deel van de tijd al alleen doorbreng. Oké, dat klinkt wel een beetje sneu, maar meestal vind ik het niet erg, maar juist fijn. Daardoor heb ik geleerd om mezelf te vermaken.

Wanneer heb je voor het laatst een zonsopgang gezien?
Dat is zo lang geleden dat ik het niet eens meer weet. Een echte zonsopgang niet in elk geval. Ik ben ook bijna nooit zo vroeg wakker en zeker niet in de zomer. 

Hoe hoog was het hoogste gebouw dat je bezocht hebt?
Is de Eiffeltoren een gebouw? Als het antwoord ja is, dan heb ik er eentje van 300 meter bezocht. En ja, dat heb ik opgezocht, want dat zou ik anders echt niet weten.

Koop je vaak nieuwe kleren?
Ik probeer het zo min mogelijk te doen, want ik heb een hekel aan het kopen van kleding. Shoppen voor kleding vind ik trouwens ook helemaal niets. In de boekhandel of in een hobbyzaak word ik helemaal blij, maar zet mij in een kledingwinkel en ik word meestal nogal ongelukkig. Ik vind kleding kopen gewoon niet leuk. 

Ben je goed in smalltalk?
Ligt er een beetje aan met wie, maar over het algemeen niet. Dan voel ik me al snel ongemakkelijk en weet ik niet meer goed wat ik moet zeggen. Ik vind het best lastig om het over koetjes en kalfjes te hebben, zeker als ik iemand niet ken. Zo lang ik een onderwerp heb om over te praten, is het helemaal prima. Maar anders vind ik het lastig.
Ik zeg ook vaak niet veel als ik met mensen ben die ik niet goed ken. Dan ben ik vrij stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: