Vragen van Flow #49

Vragen van Flow #49

En weer een nieuwe Vragen van Flow. Ik beantwoord weer vijf nieuwe vragen. Sommigen zijn diepgaand, anderen wat minder. Er zitten confronterende bij en een aantal die dat minder zijn.

Zou je terug naar vroeger willen?
Ligt eraan hoe en waarheen. Ergens wel, want het lijkt me heel bijzonder om te zien hoe mensen honderd jaar leefden. Maar aan de andere kant niet, want ik denk dat het bijvoorbeeld nogal stonk in die tijd. En in mijn eigen leven zou ik sommige tijden nog wel over willen doen, maar dan wel graag met de kennis die ik nu heb. Ik zou mijn puberjaren bijvoorbeeld wel over willen doen.

Welke film heb je minstens vijf keer gezien?
Sowieso The Mortal Instruments: City of Bones. Al wordt die film eigenlijk elke keer slechter, haha. En verder: Shrek 2, Tangled, Brave, Mean Girls. Jup, Mean Girls. Op zijn tijd vind ik die film geweldig. Nog een film die ik heel vaak gezien heb is Angus, thongs and perfect snogging. Van die film word ik altijd blij.

Welk feest was legendarisch?
Ik vond Pinkpop dit jaar toch best legendarisch. Niet omdat er zulke schokkende dingen gebeurd zijn of zo, maar gewoon omdat het zo ontzettend tof was. En ik vind het best een feest te noemen.

Aan welk huisdier heb je goede herinneringen?
Aan al mijn huisdieren wel eigenlijk, maar het meeste aan de vier katten die ik heb (gehad). Met 1 kat, Tommy, ben ik opgegroeid. Sylvester haalden we uit het asiel en Pluk en Pluis ken ik al letterlijk hun hele leven. Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen deze vier. Bij de hamsters zijn die herinneringen een stuk minder, want daar had ik minder een band mee.

Op welke manier kom je het liefste tot rust?
Heel letterlijk (hehe): met woorden. Door te schrijven of te lezen. Niet dat altijd lukt, want als het bijvoorbeeld heel druk is in mijn hoofd, gaat het allebei lastiger. Maar het is wel de fijnste manier om tot rust te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: