Vragen van Flow #50

Vragen van Flow #50

En weer een nieuwe vragen van Flow. Nummer 50 alweer. Kun je nagaan hoe lang ik het alweer doe op mijn site. En ik ben nog lang niet klaar, ik wil alle vragen beantwoorden uiteindelijk, haha. Misschien zou ik ze dan allemaal uit moeten printen en in mijn dagboek moeten plakken als herinnering. Dat is misschien best een leuk idee.

Ben je soms te streng voor jezelf?
Ik denk het wel. Soms vind ik iets dat ik gemaakt heb (bijvoorbeeld) niet goed genoeg, terwijl ik bij een ander het wel tof zou vinden. En ik wil soms van mezelf dat ik iets doe dat ik helemaal niet kan. 

Ga je altijd je eigen gang?
Ja, meestal wel. Niet altijd, maar ik probeer meestal wel om te doen waar ik zelf behoefte aan heb en niet wat een ander wil. Maar ik vind het weleens lastig om zogezegd ‘schijt aan iedereen’ te hebben. Dat zou ik nog meer moeten leren, want soms voel ik me niet op mijn gemak als ik mijn eigen gang ga.

Houd je van klassieke muziek?
Soms. Ik moet zeggen dat ik er niet dol op ben, maar ik kan het meestal wel hebben. Dat ligt wel aan mijn bui, want soms kan ik het dus niet hebben. Ik ben vooral dol op pianostukken, want ik vind het zo’n mooi instrumen.

Hoe opgeruimd is jouw hoofd?
Eh, meestal niet erg opgeruimd. Mijn hoofd is eigenlijk altijd een zooitje. Het maken van to do lijstjes helpt wel altijd, want dan gaat het een tijdje goed en voelt mijn hoofd leger. Maar als mijn hoofd vol is, loopt hij gemakkelijk nog sneller vol. Soms zou ik weleens willen dat ik mijn hoofd opgeruimd kon houden, maar helaas lukt dat niet altijd.

Wat vind je het leukste aan de zomer?
Dat het leven allemaal net iets trager gaat. Voor mijn gevoel leven mensen dan langzamer en passen ze zich aan aan de warmte. En de zomeravonden vind ik ook heel fijn. Van die zwoele zomeravonden. O, en de geur van zonnebrand en de vele festivals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: