Vragen van Flow #9

Vragen van Flow #9

Vragen van Flow

Ik heb mijn vragen vorige week overgeslagen per ongeluk, maar vorige week kwam er elke dag wat online, dus dat vind ik prima.

Deze week weer vijf nieuwe vragen.

Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
Ik denk dat ik acht, negen was toen mijn moeder me toch maar vertelde dat Sinterklaas niet bestond. En kwaad dat ik was. Ik vond het echt niet leuk dat ik al die jaren voorgelogen was

Ben je een goede voorlezer?
Volgens mij niet, daarvoor praat ik waarschijnlijk te onduidelijk. Ik vind het trouwens ook echt niet leuk om te doen.

Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?
Hm, nee, uiteindelijk niet. Toen ik puber was wel, maar tegenwoordig eigenlijk niet meer. Tenzij het iets is als een val, dan wil ik nog weleens van de schok huilen of zo.

Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Ja, heel veel. Ik maak het graag iedereen naar de zin en dat is nog weleens lastig, want dat lukt natuurlijk niet. Maar ik vind het vreselijk als mensen me niet leuk vinden (of lijken te vinden). Ik ben een echte pleaser.

Welk drankje bestel je in een café?
Ligt er een beetje aan met wie ik ben en met welke reden. Ga ik uit? Heb ik er een zakelijke afspraak? Maar doorgaans heb ik een paar dingen die ik altijd wel bestel in een café: thee (kan altijd), water en soms wat alcoholische dingen. Als ik iets alcoholisch bestel, is dat meestal bier of wodka. Ik ben dol op wodka. En ja, puur zonder te mixen.

En dit waren weer de vijf vragen voor deze week. Ondertussen schiet het nog altijd niet heel erg op met het beantwoorden van de vragen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: