Vragen van Flow #1

Vragen van Flow #1

Flow Magazine heeft een paar edities geleden een boekje uitgebracht met de titel: 1000 vragen aan jezelf. Het leek me een leuk idee om hierover af en toe een blogje te schrijven. Sowieso was ik het al van plan in mijn notitieboekje, dus nu kan ik het mooi combineren. Ik wil er eens in de week een blogje aan wijden, omdat ik anders nooit door de vragen heen kom.
Maar ik ben niet van plan om keurig de lijst te volgen, ik zal kiezen voor random vragen. De volgorde volgen is zo saai.

Per blogje zal ik zo’n vijf vragen beantwoorden.

Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?
Ik zou heel graag doorzettingsvermogen willen hebben. Dat als het niet lukt, je toch doorgaat. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilde bereiken. Ik laat meestal nogal snel mijn kop hangen onder het mom van: ‘het lukt toch niet.’ Daarom lijkt het me fijn als je door blijft hangen, al lijkt het me ook weleens onhandig omdat je je er helemaal in vastbijt en niet los kan laten.

Op welk seizoen lijk je het meest?
Herfst, absoluut herfst. Toen ik deze vraag overtypte, was dat het eerste dat me te binnenschoot. Herfst is een uitdagend seizoen, want het kan prachtig mooi weer zijn waarin het kalm is en je zo twintig graden haalt. Ik kan heel erg kalm en rustig zijn, maar ik ben ook de andere kant van de herfst: Onstuimig en stormachtig. De herfst is zowel een donker als een licht seizoen, ik heb zowel donkere als lichte buien. Ik kan heel vrolijk zijn, maar ook zwaar op de hand zijn.
Misschien is dat de reden waarom ik van de herfst hou.

Wat is je favoriete dagdeel?
De nacht en de ochtend, omdat het dan nog lekker rustig is overal. Ik hou ervan als het rustig is, al moet het ook weer niet te rustig zijn.

Kun je gemakkelijk loslaten?
Loslaten komt niet in mijn woordenboek voor. Ik kan dagen, weken, maanden met iets in mijn hoofd lopen en het niet loslaten. Ruzies van jaren terug kan ik nu bijvoorbeeld nog steeds niet loslaten.

Van welke kleine dingen kun je genieten?
Herfstbladeren, kastanjes, kleurpotloden die in de volgorde van een regenboog liggen.

Dat waren de eerste vijf vragen alweer. Niet de allerlastigste, maar ik probeer ze een beetje af te wisselen, zodat je zware en minder zware in een post hebt.

Eén gedachte over “Vragen van Flow #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge