Vragen van Flow #101

Vragen van Flow #101

En we gaan gewoon door met nummer 101. Bij dit nummer moet ik op de een of andere manier altijd aan de Disneyfilm 101 Dalmatiers denken, haha. Na al die jaren nog steeds.

In welke winkel wil je wel een minuut gratis winkelen?

In een boekhandel natuurlijk. Het liefste de Waterstones. Het lijkt me heerlijk om zoveel mogelijk boeken in je mandje te gooien. Vantevoren zou ik wel een lijstje maken met welke boeken ik wil hebben en ze dan in mijn mandje pleuren. Bij Waterstones krijg ik sowieso altijd de neiging om alles dat tof klinkt in mijn mandje te gooien.

Welke landen wil je nog bezoeken?Ik wil eigenlijk nog wel een keer naar Rusland, want dat land intrigeert me op de een of andere manier. Misschien omdat ik niet zo heel veel van het land af weet. Verder wil ik echt nog een keer naar Engeland en dan vooral naar Londen. En ook Australië en Amerika staan op het lijstje. Bij die laatste niet eens New York of zo, maar al die prachtige natuurparken.

Welke superkracht zou je willen hebben?
Vliegen lijkt me ideaal. Dan heb je geen probleem als je fiets kapot is, maar ga je gewoon vliegend of zo. Toveren (is dat een superkracht?) lijkt me ook superhandig trouwens.

Wanneer kon je wel door de grond zakken?
Toen ik jaren geleden uit de bus viel op Utrecht Centraal. Dat was echt te erg voor woorden en ik schaamde me dan ook kapot. Inmiddels kan ik er om lachen, maar toen echt niet. Ik ben ook blij dat de bussen hier inmiddels geen trappetjes meer hebben.

Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Pff, da’s een moeilijk, want het verschilt per periode. Maar meestal word ik sowieso wel vrolijk van een nummer van All Time Low of zo. In elk geval níet van Happy van Pharell Williams. Wat. Een. Verschrikkelijk. Nummer. Als dat nummer langs komt, zet ik de radio uit. Echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge