Vragen van Flow #102

Vragen van Flow #102

En nummer 102 alweer 🙂 Dit keer zijn de vragen vrij luchtig en bovendien werk ik voor de verandering nog steeds netjes het lijstje af. Al moet ik ze niet vergeten aan te strepen. Note to self.

Hoe flexibel ben je?
Ik ben net zo flexibel als een houten plank: niet echt dus. Ik probeer het wel en soms lukt het ook redelijk, maar over het algemeen vind ik het ontzettend lastig om van een plan af te wijken. Ik hou graag aan plannen vast en als die anders gaan, dan word ik ontzettend chagrijnig en kriegelig.

Is er een eetcombinatie waar je dol op bent?
Niet bijzonder, denk ik. Ik hou wel van eten, maar er is niet echt een specifieke combinatie waarvan ik nu echt zeg: daar kun je me wakker voor maken. Maar voor een pizza mag het altijd, net als voor slagroomtaart of bugles. Graag alleen niet bij elkaar.

Wat doe je als je in de rij moet wachten?
Appjes bijlezen, muziek luisteren en in november probeer ik dan ook nog weleens een woordje te schrijven. Maar dat lukt niet altijd even goed. Of ik erger me gewoon dat de rij zo langzaam gaat en ik een hekel heb aan wachten. Ik kies helaas altijd de verkeerde rij, dus dat betekent dan: nog langer wachten.

Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?
Als ik dan echt moet kiezen, dan kies ik voor spiegels. Want ik ben echt totaal niet fotogeniek. Elke keer als ik een foto zie, denk ik: Zo lelijk. Zien andere mensen mij ook zo? (Vast niet). Dan is de spiegel iets genadiger, daar kan ik soms nog denken: Ziet er best oké uit, maar bij foto’s heb ik dat echt nooit.

Kies je voor minder eten of meer sporten?
Meer sporten. Op zich vind ik sporten niet heel vervelend, alleen erheen gaan. En er zijn echt wel sporten die mij echt tof lijken om te doen zoals boksen bijvoorbeeld of skaten of jazzballet. Ik heb alleen nooit de ballen om zo’n school in te stappen waar ze die lessen geven. Eigenlijk best jammer. Misschien zou dat een goed voornemen moeten zijn voor volgend jaar: meer lef krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: