Vragen van Flow #103

Vragen van Flow #103

Weer vijf nieuwe vragen en nog steeds keurig netjes op volgorde. Misschien kan ik het wel. Het scheelt in elk geval wel behoorlijk wat tijd.

Wat is je grootste tekortkoming?
Pff, misschien dat ik ongeduldig ben. Ik merk dat ik daar best veel last van heb in het dagelijks leven. Al weet ik niet of andere mensen daar net zoveel last van hebben als ik, maar ik vind het voor mezelf in elk geval vervelend. Vooral als ik wat bestel en dan verwacht, heb ik erg weinig geduld. Maar dat geldt ook voor als ik mensen wat uitleg of zo. Dan heb ik ook niet zoveel geduld.

Ben je een honden – of katten mens?
Absoluut een kattenmens. Ik vind honden ook leuk, maar katten toch net even wat leuker. Ik hou wel van dat eigenwijze dat katten hebben en dat ze veel in hun eentje doen. Maar bij honden vind ik dat enthousiasme wel weer heel leuk.

Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?
Dat is een goede vraag, maar ik denk door dingen voor iemand te doen en door te helpen met dingen. Als ik iemand niet zo aardig vind, doe ik dat toch minder snel of helemaal niet. Maar met helpen doe ik het eigenlijk wel, want anders vind ik het zo sneu.

Met welke reden eet je?
Meestal omdat het moet, maar ook wel omdat ik het lekker vind. Eigenlijk om beide redenen. Ligt er wel aan wat voor maaltijd. Brood eet ik bijvoorbeeld om niet hongerig te worden, net als meestal het avondeten.

Dans je voor de spiegel?
Nee, echt niet. Nu gaat dat ook lastig, want we hebben geen hele lange spiegel en dan ziet het er wat raar uit. Het ziet er sowieso gek uit bij mij, maar dan helemaal. Maar ik heb het niet zo op spiegels.

En dat was hem alweer, de nieuwe vragen van Flow 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge