Vragen van Flow #104

Vragen van Flow #104

Weer vijf nieuwe vragen voor deze Vragen van Flow! Have fun met lezen ^-^

Waarin ben je anders dan andere mensen?
Mijn kijk op de wereld. Ik denk dat ik heel anders naar de wereld kijk dan de meeste mensen.
Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?
Pippi Langkous vind ik nog altijd leuk en die vond ik als kind ook altijd al tof. En Disney films zijn ook altijd wel tof, al ben ik daar nooit echt een megafan van geweest.
Blijf je tot het laatste op feestjes?
Ligt eraan waar het feestje is, wat de sfeer is en wie het geeft. En of ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer. Als ik dat ben, zou ik het wel willen, maar lukt dat vaak niet, omdat ik geen zin heb om de laatste bus/trein te hebben. Dat vind ik toch altijd wat tricky. Maar als ik een rijbewijs had gehad, zou ik het wel doen denk ik.
Welk nummer heb je de laatste tijd grijsgedraaid?
Dirty Laundry van All Time Low. En eigenlijk ook wel Happy Song van Bring Me The Horizon. Die twee nummers luister ik de laatste tijd vaak. Vaak heb ik een periode dat ik een nummer heel vaak luister en dan vind ik hem een tijd weer niet boeiend en dan luister ik hem dus niet. Vaak herontdek ik hem weer na een paar jaar.
Oefen je voor een telefoongesprek?
Soms wel, maar meestal eigenlijk niet. Ligt er overigens wel een beetje aan waarom ik bel. Zo moest ik pas naar de fietsenmaker bellen met de vraag of mijn fiets al klaar was en dat oefen ik dus niet, want dat is nou niet echt complex. Net als naar de tandarts bellen om een afspraak te maken. Maar als ik ergens heen bel om bijvoorbeeld een dossier te krijgen van die persoon, dan oefen ik het eerder. Of als ik een bedrijf moet bellen. Maar ik merk dat ik het in de loop der jaren steeds minder doe en dat ik eerder meteen bel.

En dit waren weer vijf nieuwe vragen voor deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: