Vragen van Flow #105

Vragen van Flow #105

En weer een nieuwe! Enjoy (of niet en klik op het kruisje)

Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
In november toen ik mijn enkel nogal pijn deed tijdens mijn werk en ik dus zo ongeveer huilend de rest van mijn werk heb gedaan. Toen stond het huilen me echt nader dan het lachen en heel wat mensen hebben dat gezien.
Met wie breng je het liefste een vrije dag door?
Dat kan heel erg verschillen. Soms met vrienden, soms alleen met de kat. Het ligt er vooral heel erg aan hoe ik zelf in mijn vel zit. Als ik goed in mijn vel zit met de vrienden en als ik slecht in mijn vel zit de kat. En als ik erg druk ben in mijn hoofd ook het laatste. Ik vind mensen altijd erg gezellig, maar soms ook erg vermoeiend en daar kan ik niet altijd even goed tegen.
Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen. Het is geen specifiek advies aan mij, want ik heb Oscar Wilde nooit gekend, maar wel eentje die wat mij betreft ontzettend waar is. Wees jezelf altijd trouw, kijk naar wat jezelf kunt en vergelijk je niet met anderen. En dat is behoorlijk moeilijk, heel erg moeilijk.
Waar denk je aan bij de zomer?
Op je slippers lopen, de geur van warmte die in de lucht hangt, vrolijke muziek, lang buiten blijven hangen, uren het raam open hebben, ijsjes, balen dat het alweer dertig graden is, verlangen naar kruidnoten in augustus.
Hoe ruikt je favoriete parfum?
Bloemig, naar bloesems, geloof ik. Maar ik ben niet zo goed in geuren. In elk geval weet ik zeker dat het geldt voor DKNY Fresh Blossoms, want dat zegt de naam al. Versace – Bright Crystal weet ik niet zo goed. Beide parfums vind ik heel fijn. Lekker fris en bloemig enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: